Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Завтра иду в полицию,давать обяснение по талиону,нац полиция передала до нашого участкового,дело будет,участковый мой брат
И до речі кому цікаво,говорила сьогодні з козою з талиона,попросила надіслати договір,вона сказала А нащо вам? Кажу в суд мені потрібно,а ми того ненадсилаємл,хочете договір то приїдьте до нас і ми дамо,тож висновок такий,нема в них нічого такого взагалі на нас,і нічого незроблять

Останнє редагування:
Завтра иду в полицию,давать обяснение по талиону,нац полиция передала до нашого участкового,дело будет,участковый мой брат
И до речі кому цікаво,говорила сьогодні з козою з талиона,попросила надіслати договір,вона сказала А нащо вам? Кажу в суд мені потрібно,а ми того ненадсилаємл,хочете договір то приїдьте до нас і ми дамо,тож висновок такий,нема в них нічого такого взагалі на нас,і нічого незроблять
Мені теж відповіла: Навіщо?. Скинула на електронку. Я їй кажу : там ні печатки, ні підпису, вказано лише реквізити сторін, а вона: електронний підпис. Я щось не розумію? Хіба реквізити це підпис?

Мені теж відповіла: Навіщо?. Скинула на електронку. Я їй кажу : там ні печатки, ні підпису, вказано лише реквізити сторін, а вона: електронний підпис. Я щось не розумію? Хіба реквізити це підпис?
От вони здихляні,нічого неможуть толкового сказати,мене пугала що щераз всіх обзвонить!

От вони здихляні,нічого неможуть толкового сказати,мене пугала що щераз всіх обзвонить!
Мене теж лякала. Смс місяць не було, а потім читаю(була якраз на роботі), чи платитиму, чи дзвонити колегам, щоб допомогли. А потім виявилося,що чоловіку подзвонила, щоб мені передав, що приїдуть на роботу, він запросив їх додому. До цього я на дзвінки не відповідала.

Мене теж лякала. Смс місяць не було, а потім читаю(була якраз на роботі), чи платитиму, чи дзвонити колегам, щоб допомогли. А потім виявилося,що чоловіку подзвонила, щоб мені передав, що приїдуть на роботу, він запросив їх додому. До цього я на дзвінки не відповідала.
Та ні до кого вони неїдуть,вони ніхто

Та ні до кого вони неїдуть,вони ніхто
Я знаю. Вони такі смішні. Це зараз знаю, а ще місяців п'ять назад мене від таких слів трусило. Але не хотілося б, щоб колегам дзвонили. Для чого це робити, якщо всеодно грошей не отримають.

Я знаю. Вони такі смішні. Це зараз знаю, а ще місяців п'ять назад мене від таких слів трусило. Але не хотілося б, щоб колегам дзвонили. Для чого це робити, якщо всеодно грошей не отримають.
Вони дуже наївні

Вони дуже наївні
Думають,що ми залякані. Я їй казала,що якщо подзвонить, то звернусь на 1545, смс з погрозами є. А вона: я ж Вашим колегам дзвонитиму ,щоб допомогли. Я їй: Ви порушуєте закон, бо будете розповсюджувати мої персональні дані, а вона : який закон? Я ж не паспортні дані говоритиму. А прізвище, ім'я це що для неї?

Думають,що ми залякані. Я їй казала,що якщо подзвонить, то звернусь на 1545, смс з погрозами є. А вона: я ж Вашим колегам дзвонитиму ,щоб допомогли. Я їй: Ви порушуєте закон, бо будете розповсюджувати мої персональні дані, а вона : який закон? Я ж не паспортні дані говоритиму. А прізвище, ім'я це що для неї?
Послати її було у пиндилешиво

Звонил мой участковый,пришла в отделение,нац.полиция прислала скаргу на талион+и сергея бурова,В полиции стандарт,смеялся как конь когда услышал о мани вео,написал там какуюту *****,я подписала,спросила что будет ответил знаете что блокируйте звонки и неотвечайте,расказал историю одну,девушка предомной была плакала что дом хотят спалить,одним словом они ничего немогут сделать,а сергей буров ето зек который сидит в тюряге уже 50 лет и именем пользуються.

Предыдущая часть темы тут: Талион плюс [Part-3]

Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
а потім прийде смс накштаут ми приїхали, Вас не було вдома але борг поверніть. Мені такі щодня приходять, і листи з їхніми “айяйяй, нуну, поверніть грощі”. І знаєте що? А нічого, плюньте на це вме і живіть собі спокійно?

Талиончик уже прислал акцию на 8 марта))) за два тела они мне готовы великодушно списать все проценты и пеню)(( спасибо, за 8 тыс я лучше себе гардеробчик обновлю на весну

Талиончик уже прислал акцию на 8 марта))) за два тела они мне готовы великодушно списать все проценты и пеню)(( спасибо, за 8 тыс я лучше себе гардеробчик обновлю на весну
Я с Вами солидарна - у меня предложили 11000

мне тоже прислали акцию 2 тела: 34 тыс и великодушно простят остачу

Сегодня мне прислали смс от Талиона подскажите как быть и что делать

Вкладення

• 6D279CDC-15FD-469B-8A75-C040FE87E4D8.webp
    6D279CDC-15FD-469B-8A75-C040FE87E4D8.webp
    45.2 Кб · Перегляди: 54
Назад
Угорі