Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Мне вчера точно такое же пришло. Это разве договор??? Где подписи, где печать? ++ ко всему, не знаю как у вас у меня настолько паршивая копия, что не читаемая вообще, буквы расплывлись...

Доброго дня .
Така ситуація
Манівео продали таліону мій договір , ті в свою чергу почали розсилати смс та дзвонити сусідам та казати що я їх вписав як поручителів , хоча я їхнього номера Не маю навіть . Сусіди дзвонять до мене кажуть , щоб я їх виписав звідти , якщо до них подзвонять вони подадуть в суд на мене за те , що їх вписав ніби їх .
Як краще вийти з цієї ситуації?

Доброго дня .
Така ситуація
Манівео продали таліону мій договір , ті в свою чергу почали розсилати смс та дзвонити сусідам та казати що я їх вписав як поручителів , хоча я їхнього номера Не маю навіть . Сусіди дзвонять до мене кажуть , щоб я їх виписав звідти , якщо до них подзвонять вони подадуть в суд на мене за те , що їх вписав ніби їх .
Як краще вийти з цієї ситуації?
Нажаль, вплинути на ці дзвінки ви ніяким чином не можете. Ну хіба що - заплатити все що вони вимагають, що для мене абсолютно не сприйнятно.
Це майже у всіх так. В мене в тому числі. Сусіда так "напрягали", якого я ледь знаю. Проте я при зустрічі йому пояснив ситуацію, що я просто фізично не зміг би його "вписати", бо навіть прізвища його не знаю і номера телефона.А ці дзвінки - шахрайські і не мають ніякого відношення в правовому полі до моїх спірних суперечок з тим сараєм. Він мене зрозумів. Декілька разів пригрозив поліцією ( на що воне не відреагували ), а потім просто посилав нах0й і блокував. Через невеликий проміжок часу ті рукожопі зрозуміли, що там "ловити нічого" і відчепилися.

Привіт як бути?, в особистому кабінеті пише що договір переданий до факторінгової комп, тіло було
6 500, пролонгував на 14 к, зараз пише що винен 19+, Таліон хоче 10к зразу або 14 за 2 тижні інакше почне діяти, робота, сусіди і т.д, це занадто, платити небуду немає чим. Працюю офіційно думаю що навіть якщо буде суд нехай і знімають 20% від з/п - я хоч в цьому прав?

Привіт як бути?, в особистому кабінеті пише що договір переданий до факторінгової комп, тіло було
6 500, пролонгував на 14 к, зараз пише що винен 19+, Таліон хоче 10к зразу або 14 за 2 тижні інакше почне діяти, робота, сусіди і т.д, це занадто, платити небуду немає чим. Працюю офіційно думаю що навіть якщо буде суд нехай і знімають 20% від з/п - я хоч в цьому прав?
Я теж для себе вирішила що краще суд чим терпіти стільки часу... А після суду вже буде видно кому, скільки і хто винен

Я всё-таки завтра сдержусь, и не буду рассказывать им про бутылки, ну хоть попытаюсь послушать животных. Меня надолго не хватит, и я все равно потом начну им рассказывать про их мамок, их анальные приключения, и бутылки. Но хоть минуту попытаюсь их выслушать. Поддержите меня, если что в моем терпении.

Я всё-таки завтра сдержусь, и не буду рассказывать им про бутылки, ну хоть попытаюсь послушать животных. Меня надолго не хватит, и я все равно потом начну им рассказывать про их мамок, их анальные приключения, и бутылки. Но хоть минуту попытаюсь их выслушать. Поддержите меня, если что в моем терпении.
Гребаннй террористический звоно центр вна Печерске по кличке Талионка вообще меня не бесплкоит.
Подскользнитесь возле подьезда нечаянно))
Это коллекторы с Талиона толкнули ведь они угрожали)))
Дальше дорисуйте сами.

Гребаннй террористический звоно центр вна Печерске по кличке Талионка вообще меня не бесплкоит.
Подскользнитесь возле подьезда нечаянно))
Это коллекторы с Талиона толкнули ведь они угрожали)))
Дальше дорисуйте сами.
Не вижу между ними всеми никакой разницы. Я хз, кто мне там звонит. Жалкие клоуны они все.

молодец.. всем бы так... но разговоры сними только нервы себе трепать... у меня сегодня маму нашли... cyku...пока звонили нормально.. она слышит плохо.. говорит что банк звонил какой-то...перезвонила мне я сказала трубку не брать с незнакомых... она позвонила сестре... та ей тоже самое сказала...потом сестра мне позвонила... я ей тоже сказала что бред...говорит брать трубку не буду.. посмотрим...мне то пофиг буду писать в нацком каждый день... главное чтобы они не пострадали от этих ypoдoв...морально....

молодец.. всем бы так... но разговоры сними только нервы себе трепать... у меня сегодня маму нашли... С*ки...пока звонили нормально.. она слышит плохо.. говорит что банк звонил какой-то...перезвонила мне я сказала трубку не брать с незнакомых... она позвонила сестре... та ей тоже самое сказала...потом сестра мне позвонила... я ей тоже сказала что бред...говорит брать трубку не буду.. посмотрим...мне то пофиг буду писать в нацком каждый день... главное чтобы они не пострадали от этих ypoдoв...морально....
думаю сделать переадресацию звонков на своего знакомого.. человеку адреналина не хватает))) пусть их тролит....даже представить не могу что это будет)))

Назад
Угорі