Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Вот они пишут что приедут, ну допустим. Вот приехали они и Вы открыли дверь. Они говорят: "Здрасти. Вы Кончита Василиса Казимировна? У Вас долг, гасите срочно"
Вы отвечаете: "Сейчас, подождите тут. Через 10 минут."

Закрываете дверь и звоните 102 и говорите что к Вам лезут в дом с топором и требуют деньги с угрозами. А менты как приедут - покажите смс с угрозами и скажите что вон те клоуны к Вам лезли.

Вот они пишут что приедут, ну допустим. Вот приехали они и Вы открыли дверь. Они говорят: "Здрасти. Вы Кончита Василиса Казимировна? У Вас долг, гасите срочно"
Вы отвечаете: "Сейчас, подождите тут. Через 10 минут."

Закрываете дверь и звоните 102 и говорите что к Вам лезут в дом с топором и требуют деньги с угрозами. А менты как приедут - покажите смс с угрозами и скажите что вон те клоуны к Вам лезли.
А еще, перед закрытием двери, демонстративно сделайте с ними селфи.

А меня Талионы перепродажи Еапб))) Эти чмoшнuкu работу задрачуют по черному, достали сцуки

Ребят а у меня затишье, отписали о продажи енота Талиону а те молчат, хотя может и звонят но ГетКонтакт выводит на экран кто звонит, и чаще всего это Е-гроши или майкредит. Я сама не много беспокоюсь у меня только сообщение о продаже и все. никаких телодвижение от Талиона.

Ребят а у меня затишье, отписали о продажи енота Талиону а те молчат, хотя может и звонят но ГетКонтакт выводит на экран кто звонит, и чаще всего это Е-гроши или майкредит. Я сама не много беспокоюсь у меня только сообщение о продаже и все. никаких телодвижение от Талиона.
так позвоните сами раз так переживаете))) спросите-как там мой долг поживает? :crazy:

так позвоните сами раз так переживаете))) спросите-как там мой долг поживает? :crazy:
Как то стремно, подожду еще не много... Авось волшебник явится и порвет договор факторинга на моих глазах))) Мечты мечтами

Предыдущая часть темы тут:

Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
Вчера тоже такое прийшло, у них россилка?

Как то стремно, подожду еще не много... Авось волшебник явится и порвет договор факторинга на моих глазах))) Мечты мечтами
Какой такой договор? Я пока только в сказках о нем читала, а то что видела в реальности, это все что угодно только не юр.договор

Фух.... Порошки відлягло... Але, погодьтеся, вміють вони страху нагнати!
Мені теж майже тридцятку нагнали своїми відсотками.., то через це і страшно, бо це ж не 1000 і навіть не 2000...
Мені прислали що я в маршрутному листі в них вже майже місяць хочуть 28000шт при тілі 7000тис.

Какой такой договор? Я пока только в сказках о нем читала, а то что видела в реальности, это все что угодно только не юр.договор
факторинг ну типа переуступка прав на вымогательство

А ось нове повідомлення, щойно прийшло...
Дурдом. Тільки заспокоїлася, взяла себе в руки.... Блін, коли це все закінчиться????

ПіП, компанія "Таліон +" подає запити до банків для виявлення коштів та інших цінностей, а також подальшу можливість сплати боргу Вашими родичами згідно ст.371 ЦКУ. Майно, що є у спільній власності може бути стягнено, або арештовано у праві спільної сумісної власності з ціллю погашення заборгованості. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017, 0636402193
Може хотіли запитати "як здоров'я" ?
Ага, точно, а я і не подумала... З номера, який починається з 044.... точно хочуть про здоров' я запитати?

Останнє редагування:
Мне уже новогодние акции начали присылать, "В новый год без долгов. Списываем все, оплатите только тело".
В который раз уже.

А ось нове повідомлення, щойно прийшло...
Дурдом. Тільки заспокоїлася, взяла себе в руки.... Блін, коли це все закінчиться????

ПіП, компанія "Таліон +" подає запити до банків для виявлення коштів та інших цінностей, а також подальшу можливість сплати боргу Вашими родичами згідно ст.371 ЦКУ. Майно, що є у спільній власності може бути стягнено, або арештовано у праві спільної сумісної власності з ціллю погашення заборгованості. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017, 0636402193

Ага, точно, а я і не подумала... З номера, який починається з 044.... точно хочуть про здоров' я запитати?
Без суду нічого не зроблять

Назад
Угорі