Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот просто интересно они там д*билы??!!! Или безграмотные или тупые слов нет...Сегодня пришло смс...насмеялись все контактные...![]()
В мене щено такаж смс прийшла , не було чути місяць їх ! А тут на хааа, в мене немає зарегестрованого житла на мене я дом квартиру і машини переписала давно на рідних коли почялась така фігня ! Жду їх ур*ди і так нерви витріпали сук... брала 7к проплат 15 к тіло осталось 4 к а хочуть 50 кВас попереджали стосовно необхідності підготувати документи на житло. Підготуйте квитанцію і проінформуйте близьких про необхідність її пред'явити бригаді, щоб підтвердити закриття кредиту. Адреса уже на маршруті. Очікуйте вже зараз. Деталі за тел. 0800215017
Точь-в-точь такое же сегодня прилетело по СМС в 10-00Сегодня пришло смс...насмеялись все контактные...![]()
Дааа))))) і мене не забули ?Вас попереджали стосовно необхідності підготувати документи на житло. Підготуйте квитанцію і проінформуйте близьких про необхідність її пред'явити бригаді, щоб підтвердити закриття кредиту. Адреса уже на маршруті. Очікуйте вже зараз. Деталі за тел. 0800215017
Мне только что такое же пришло.Вас попереджали стосовно необхідності підготувати документи на житло. Підготуйте квитанцію і проінформуйте близьких про необхідність її пред'явити бригаді, щоб підтвердити закриття кредиту. Адреса уже на маршруті. Очікуйте вже зараз. Деталі за тел. 0800215017
Моему мужу вчера звонили ,сказали что в следующий раз наклейками не обойдутся,а зделают так что домой зайти несможемМне только что такое же пришло.
А кто-то с ними общался?
Сегодня пришло смс...насмеялись все контактные...![]()
І мені таке щойно прийшло)))Дааа))))) і мене не забули ?
сказали что в следующий раз наклейками не обойдутся,а зделают так что домой зайти несможе
сидим и ждемс...стол им накрыть ???И мне прислали. ... "очікуйте вже зараз" ахахах) Как из старого выступления легитимного... "ми покращимо ваше життя вже вчора"
Мне пришло такое же смсНовое смс от талион
И мне пару часов назад прислали такоеВас попереджали стосовно необхідності підготувати документи на житло. Підготуйте квитанцію і проінформуйте близьких про необхідність її пред'явити бригаді, щоб підтвердити закриття кредиту. Адреса уже на маршруті. Очікуйте вже зараз. Деталі за тел. 0800215017
они приезжали? можно подробнее?Мне только что такое же пришло.
А кто-то с ними общался?
Моему мужу вчера звонили ,сказали что в следующий раз наклейками не обойдутся,а зделают так что домой зайти несможем