Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А какое у вас тело было? Ск просрочка и сейчас сама? У меня просто месяц и пока не продали, а судом пугают!Хтось знайомий з талион плюс бо манівео мій борг їм переступив правда я не зовсім розумію як це переуступив
Що вам прийшло,смс чи лист? Яке тіло,скільки просрочка? Сьогодні в цьому допомагала знайомому.Хтось знайомий з талион плюс бо манівео мій борг їм переступив правда я не зовсім розумію як це переуступив
Мне тоже такое пришло. Только в личном кабинетеЩо вам прийшло,смс чи лист? Яке тіло,скільки просрочка? Сьогодні в цьому допомагала знайомому.
Можете зробити скрін кабінету?Мне тоже такое пришло. Только в личном кабинете
МинуткуМожете зробити скрін кабінету?
смотрите... инфы о агенстве уже нету. они оставили уменьшенную сумму и опять предлагают уже на нее реструктаризациюю Может жалоба подействовала или официальный запрос. или поняли, что больше не потяну.Можете зробити скрін кабінету?
Після 3міс просрочки манівео передає борг цій компанії,вона просить оплатити або зменшену суму або взагалі тіло кредиту,на це дають час тиждень. Якщо не оплатити,то потім вже продають к капітал. А ті ви агатимуть всю суму заборгованості. Хоча сьошодні оплатили гарантійний платіж і зробили реструктуризацію решти заборговано,ті ті ж капітал. І з ними можливо домовитись. Куди ви писали жалобу? Який в впс термін просрочки?Минутку
смотрите... инфы о агенстве уже нету. они оставили уменьшенную сумму и опять предлагают уже на нее реструктаризациюю Может жалоба подействовала или официальный запрос. или поняли, что больше не потяну.
Срок просрочки с конца августа. Тело 3700. Запрос на юридический адрес и официально запрос директоруПісля 3міс просрочки манівео передає борг цій компанії,вона просить оплатити або зменшену суму або взагалі тіло кредиту,на це дають час тиждень. Якщо не оплатити,то потім вже продають к капітал. А ті ви агатимуть всю суму заборгованості. Хоча сьошодні оплатили гарантійний платіж і зробили реструктуризацію решти заборговано,ті ті ж капітал. І з ними можливо домовитись. Куди ви писали жалобу? Який в впс термін просрочки?
Маєте цей запрос? Скиньте,будьласеа.Срок просрочки с конца августа. Тело 3700. Запрос на юридический адрес и официально запрос директору
Запрос нету. Написала, что согласно 605 статье, так как нахожусь в тяжелом материальном положенииМаєте цей запрос? Скиньте,будьласеа.
Тіло 3000 просрочка 2 місяціА какое у вас тело было? Ск просрочка и сейчас сама? У меня просто месяц и пока не продали, а судом пугают!
А де взяти ту адресу і імейлу директораСрок просрочки с конца августа. Тело 3700. Запрос на юридический адрес и официально запрос директору
В чате пишут имя директора и адресТіло 3000 просрочка 2 місяці
А де взяти ту адресу і імейлу директора
Договор печатный о переуступка пусть высылают.Мне утром пришло смс. И что теперь? Как быть?
Ну а дальше как?Договор печатный о переуступка пусть высылают.
Требуйте
І мені теж сьгодні прийшлоИ мне такое пришло. у них сегодня день торговли))
Мне такое же пришло и в кабинете тоже самое написаноМне утром пришло смс. И что теперь? Как быть?