Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Я сегодня оплатила по акции.Перезвонила им и отчиталась.Вчера еще прислали гарантийное на емейл.Верю,что все будет ок!
Скажите пожалуйста оплачевали Манивео или Талиону +???

Маршрутний лист вже переданий співробітникам виїзної групи. Ваша адреса на маршруті 25.04.2019 з 17.00 до 18.00. Підготуйте квитанцію, яка підтверджує закриття кредиту по акції, або очікуйте візиту з повную сумою до сплати на руках. Відповідальний за виконання Таліон+ 0800215017

Кому еще приходило? Чего вообще ожидать?
мені також таке прийшло

цікаво скільки в них машин виїде щоб до кожного встигнути ?

Вкладення

• 2019-04-24 14.33.32.webp
    2019-04-24 14.33.32.webp
    39.6 Кб · Перегляди: 52
Маршрутний лист вже переданий співробітникам виїзної групи. Ваша адреса на маршруті 25.04.2019 з 17.00 до 18.00. Підготуйте квитанцію, яка підтверджує закриття кредиту по акції, або очікуйте візиту з повную сумою до сплати на руках. Відповідальний за виконання Таліон+ 0800215017

Тоже пришло

Мой продали,но сумму не написали)))странные они,конечно)

Вот всё ,что они посчитали нужным мне прислать)
Так и мне не писали сумму, я о продаже узнала с лк енотов, а спустя день мне прислали такое как и Вам

Так и мне не писали сумму, я о продаже узнала с лк енотов, а спустя день мне прислали такое как и Вам
Ой,да пусть передают кому хотят. Сути это ,лично для меня,не меняет)

Ума, платила Талиону т.я.в манивео мого кредиту вже немає.Я дзвонила - проданий.

І мене сьогодні продали (((( так і не дочекалася листа від нацкома ((((якась паніка прям сума 28500, брату вже надзвонюють він взагалі мене не розуміє, як я в це вляпалась. Блін що дальше, як з ними говорити (((

Mashka12, меня продали чють больше месяца назад, брату названивают, но с ним у меня все гуд, а ответ от нацкома хоть и получил, но это ничего пока не поменяло, написал еще раз жду ответа, может какой то толк и будет с этого

доброго дня
до когось приїзджали з ТАЛІОН ПЛЮС ?
А на каком основании они будут приезжать? Они это понимают,поэтому и не ездят)

І мене сьогодні продали (((( так і не дочекалася листа від нацкома ((((якась паніка прям сума 28500, брату вже надзвонюють він взагалі мене не розуміє, як я в це вляпалась. Блін що дальше, як з ними говорити (((
А чего вы паникуете? Что изменилось в вашей жизни?

Ума, да,25.04. останній день.В манівео кредит ще не закрили,але сказали,коли відбудеться списання в таліоні - інформація оновиться в манівео.

Вчора позвонив оператор, нормально говорив - зразу говорив оплатити 2 тіла, але по розмові я зрозумів, що можлива і оплата тіла тільки.
В темі писали, що вони "кідають" і після оплати тіла будуть вимагати ще оплати...
Варіант оплати тіла мені підходить, але як зробити щоб не кинули? Просити вислати гарантійний лист?

Домовились на оплату тіла, прологацій не було. Оплата не на інші реквізити, а в МаніВео.
Тому, всетаки, оплачу через пару днів.
Так як договору факторинга мені не прислали (щось схоже прислали, але там не підписів не печаті нормальної немає), то я винен первинному кредитодавцю (МаніВео).
Якщо після оплати будуть щось ще вимагати, то напишу ще раз в нацком, а нацком, як я зрозумію, відповість про оплата тіла, як більшості по договорам МаніВео.

Неделю назад закинул тело в ЛК манивео, через день в лк договор закрыт. Не было прологаций.
Меня не обманули - а вы на свой страх платите, меня пронесло...

Назад
Угорі