Таліон правда чи брехня.

• Автор теми Автор теми Vika1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 745

Vika1987

Читач
Дописи
18
Реакції
2
Бали
3
Vika1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!Підкажіть будь-ласка таліон надіслав смс,що через 2 дні приїде до мене до дому,або до моїх рідних,щоб стягти з мене борг.Це правда чи вони так давлять на психіку.

Доброго дня!Підкажіть будь-ласка таліон надіслав смс,що через 2 дні приїде до мене до дому,або до моїх рідних,щоб стягти з мене борг.Це правда чи вони так давлять на психіку.
Тільки рекомендований лист має вагу.... Все інше пустишка. Деякі форумчани викидають, інші зберігають...
Надалі,прошу ,уважно читати форум, багато,навіть більша половина запитань знайдуть свої відповіді.
Удачі . Звертайтесь.))))

Тільки рекомендований лист має вагу.... Все інше пустишка. Деякі форумчани викидають, інші зберігають...
Надалі,прошу ,уважно читати форум, багато,навіть більша половина запитань знайдуть свої відповіді.
Удачі . Звертайтесь.))))
Дякую.Просто їхні погрози вже трохи вимотали всі нерви

Бегите за тортиком и ожидайте. :search:

Дякую.Просто їхні погрози вже трохи вимотали всі нерви
Ну,якщо пишите трохі,то ще не дуже))))))))) Ви спілкуйтеся,вчіться... І не нервуйте.... Життя все одно внесе свої корективи.... Життя хоче жити... Посміхайтеся)))))

Когда пришла СМС?

Vika1987, Вы больше двух месяцев на форуме и до сих пор верите их смс?
Если Вы такая впечатлительная, то просто смените симку и живите спокойно!
Талион не ездит успокойтесь, я вам точно говорю, я с ними уже мес 5)))

Назад
Угорі