Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня!Підкажіть будь-ласка таліон надіслав смс,що через 2 дні приїде до мене до дому,або до моїх рідних,щоб стягти з мене борг.Це правда чи вони так давлять на психіку.
Доброго дня!Підкажіть будь-ласка таліон надіслав смс,що через 2 дні приїде до мене до дому,або до моїх рідних,щоб стягти з мене борг.Це правда чи вони так давлять на психіку.
Тільки рекомендований лист має вагу.... Все інше пустишка. Деякі форумчани викидають, інші зберігають...
Надалі,прошу ,уважно читати форум, багато,навіть більша половина запитань знайдуть свої відповіді.
Удачі . Звертайтесь.))))
Тільки рекомендований лист має вагу.... Все інше пустишка. Деякі форумчани викидають, інші зберігають...
Надалі,прошу ,уважно читати форум, багато,навіть більша половина запитань знайдуть свої відповіді.
Удачі . Звертайтесь.))))
Ну,якщо пишите трохі,то ще не дуже))))))))) Ви спілкуйтеся,вчіться... І не нервуйте.... Життя все одно внесе свої корективи.... Життя хоче жити... Посміхайтеся)))))
Vika1987, Вы больше двух месяцев на форуме и до сих пор верите их смс?
Если Вы такая впечатлительная, то просто смените симку и живите спокойно!
Талион не ездит успокойтесь, я вам точно говорю, я с ними уже мес 5)))
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.