Таліон чи можна з Таліон домовитися на лояльні умови

• Автор теми Автор теми Klark
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K
Таліон надіслали повідомлення:"По Вашій справі залучено АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЛІГА ЮРИДИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ІННОВАЦІЙ" для стягнення заборгованості в судовому порядку.". Може хтось стикався з ними?
АО "ЛЮТІ"

У меня пока талион никому не передавали, ну если есть деньги, то можно связаться с талион и попробовать договориться.

Вообще как писала одна юзерша форума "решаю проблемы по мере их поступления", я почему то запомнил. Не нужно засорять голову проблемой которую не решить, пускай сама решается если нет ресурсов и возможности её решить. Переведу, есть деньги- решайте проблему, нет денег, решите потом, возможно дороже и позже, но другие проблемы решатся быстрей, когда появятся, а эта проблема уже будет на 2м плане и не так важна.

АО "ЛЮТІ"

У меня пока талион никому не передавали, ну если есть деньги, то можно связаться с талион и попробовать договориться.

Вообще как писала одна юзерша форума "решаю проблемы по мере их поступления", я почему то запомнил. Не нужно засорять голову проблемой которую не решить, пускай сама решается если нет ресурсов и возможности её решить. Переведу, есть деньги- решайте проблему, нет денег, решите потом, возможно дороже и позже, но другие проблемы решатся быстрей, когда появятся, а эта проблема уже будет на 2м плане и не так важна.
Дякую)

Таліон надіслали повідомлення:"По Вашій справі залучено АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЛІГА ЮРИДИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ІННОВАЦІЙ" для стягнення заборгованості в судовому порядку.". Може хтось стикався з ними?
Доброго дня. Також прийшло сьогодні повідомлення. Хотів запитати що ви робили, домовлялися, чи ні?

Доброго дня. Також прийшло сьогодні повідомлення. Хотів запитати що ви робили, домовлялися, чи ні

Доброго дня. Також прийшло сьогодні повідомлення. Хотів запитати що ви робили, домовлялися, чи ні?
Подали до суду

В мене манівео позика бралась 24 році ,продали таліону і от тільки пару днів назад запропонували за пів тіла

Таліон телефонують оточенню? Сильно?
В мене по Лимону не дуже телефонували, а от по Манівео - достатньо (був їхній додаток). А ще більше смс розсилають ледве знайомим людям, що в мене "не вирішене питання".

з цим Таліоном взагалі можна якось домовитись? чи довго вони роблять ось ці розсилки та дзвінки.? Телефонували поки що тільки мені, але смс вже розсилають іншим контактам з яким я вже років 5 не спілкувалась. При чому на тому телефоні де встановлений додаток всі контатки були видалені

з цим Таліоном взагалі можна якось домовитись? чи довго вони роблять ось ці розсилки та дзвінки.? Телефонували поки що тільки мені, але смс вже розсилають іншим контактам з яким я вже років 5 не спілкувалась. При чому на тому телефоні де встановлений додаток всі контатки були видалені
Я з ними домовилась на 1,5 тіла на 3 платежі

Довго писали та дзвонили Вам
Та ні.
Не довго
Фактично 75 день протермінування був, а з моменту купівлі саме таліоном то на 36 день така пропозиція надійшла
Але я зайшла в їх кабінет, а потім в бот тг і там одразу домовились

В кінці місяця як раз останній платіж роблю вже

Розкажу свій досвід з Таліоном. Вони викупили Манівео і Лімон. Манівео закрила через 3-4 міс після викупу за пів тіла але багато з ними переписувалась і по манівео відсотками по тому договору було переплачено більше тіла. По Лимону нічого їм не платила. Найкраща пропозиція було тіло 4200+1400 зверху, останнє - 2 тіла .
На початку були дзвінки і смс оточенню (як мінімум трьом людям). Зараз наче нікого не турбують. Загалом за 5600 готова закрити і забути бо чекала пропозицію за тіло.

Назад
Угорі