Madridista
Форумчанин
- Дописи
- 661
- Реакції
- 438
- Бали
- 1013
Madridista не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Два тижні прострочки , які їх подальші дії ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Оплачу наверное мм тело и пусть идут далеко на долгоничего!я два года от них морожусь
ваше дело ваш выборОплачу наверное мм тело и пусть идут далеко на долго
ну да... такое.ваше дело ваш выбор
Це все фігня ) подзвоніть до них і скажіть що оплачу лише тіло і мінімальні % , вони списують борг , точніше% , якщо давно не платилиДва тижні прострочки , які їх подальші дії ?
![]()
ПопробуйОплачу наверное мм тело и пусть идут далеко на долго
,Ще нічого не платив ,Це все фігня ) подзвоніть до них і скажіть що оплачу лише тіло і мінімальні % , вони списують борг , точніше% , якщо давно не платили
Пробуйте закрити займ Тай все по самих вигідних для ВАС умов. В мого чоловіка тіло 3000 в кабінеті 37000 ))) написали на вайбер якщо дасть 4800 то закриють кредит. У нього прострочка 8 місяців. В мене то ще стільки не списують поки що....,Ще нічого не платив ,
Подавать вас в чёрный список могут только после решения суда..Два тижні прострочки , які їх подальші дії ?
![]()
Так навіщо платити,у них навіть договору немає,да і не страшніші вони за інших???Оплачу наверное мм тело и пусть идут далеко на долго
Как мило,надо взять на приметкуА как Вам такое??? ????