Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Без рішення суду або іншого виконавчого документа до реєстру боржників вас не внесуть. А запис в БКІ вам дуже заважатиме?Два тижні прострочки , які їх подальші дії ?
![]()
???? орнул , спасибо))))))А как Вам такое??? ????
Может, человек хочет, чтобы его отговорили? ?Ни когда не понимала и не пойму, зачем создавать тему спрашивать если решение уже принято!
Вооот... Вот такую ерунду, такого формата разбрасывали мне в почтовые яшики! Только без предупреждения ... и у меня нет быстрозаймаА как Вам такое??? ????

У Курского вокзала,стою я молодой.... Подайте Христа ради, червонец золотой...А как Вам такое??? ????
Об этом Я не подумала!Может, человек хочет, чтобы его отговорили? ?
я исправлюсь.... наверное....я подумаю....А рідних находять?Ну.... Меня за полгода они никому не продали. Иной раз и смс, и звонки. А вцелом, они вполне безобидные)
Пока только смсДействительно...Звонилки родных тревожат??
Це взагалі ЖАХ!!!!А как Вам такое??? ????
Пару раз смс былиА рідних находять?
До цього часу в носят ні як не можутьДва тижні прострочки , які їх подальші дії ?
![]()
Смешные) пытаются уже хоть как-то запугать ???Це взагалі ЖАХ!!!!
Нет в этом ничего страшного!!! Просто бумажки...Це взагалі ЖАХ!!!!
8000Два тижні прострочки , які їх подальші дії ?
![]()
так сьогодніТатьяна SM, Ви таке отримали?
Можуть приїхати?8000
Терміново оплатіть свій борг!!!
З моменту отримання даного листа Ви повинні пам’ятати, що з Вами вже працює досудовий відділ «БистроЗайм». У разі несплати боргу ми будемо змушені виконати щодо Вас повний комплекс дій по стягненню заборгованості, і все, що ми будемо робити, буде цілком в рамках закону.
Закон – на боці кредитора!
Ваше життя перетвориться на суцільний жах. Ми змусимо Вас платити:
- Ми будемо чекати на Вас в кабінеті Вашого керівника;
- Розшукуючи Вас, ми будемо спілкуватися з Вашими співробітниками, сусідами, родичами, знайомими, створюючи Вам певний імідж;
- Ваші дані будуть внесені до реєстру проблемних позичальників України, ми всім повідомимо про Вашу фінансову непорядність.
Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити
Нет, конечно!так сьогодні
Можуть приїхати?
Не получал такого,где шаражка признается во всех своих неправомерных действиях.Хороший документ.Упс,сорри .Я думал это по почте пришло.8000
Терміново оплатіть свій борг!!!
З моменту отримання даного листа Ви повинні пам’ятати, що з Вами вже працює досудовий відділ «БистроЗайм». У разі несплати боргу ми будемо змушені виконати щодо Вас повний комплекс дій по стягненню заборгованості, і все, що ми будемо робити, буде цілком в рамках закону.
Закон – на боці кредитора!
Ваше життя перетвориться на суцільний жах. Ми змусимо Вас платити:
- Ми будемо чекати на Вас в кабінеті Вашого керівника;
- Розшукуючи Вас, ми будемо спілкуватися з Вашими співробітниками, сусідами, родичами, знайомими, створюючи Вам певний імідж;
- Ваші дані будуть внесені до реєстру проблемних позичальників України, ми всім повідомимо про Вашу фінансову непорядність.
Більш детальну інформацію щодо Вашої заборгованості, Ви можете уточнити