Щоденник Таке враження, що виходу немає…

• Автор теми Автор теми kssKl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 3K

kssKl

Читач
Дописи
11
Реакції
21
Бали
3
kssKl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Страшно.. Зайшла в прострочки по 14 МФО… 100 000тис. боргу приблизно…
немаю зараз чіткої позиції по виходу з цієї ситуації… можливо хтось підкаже мені вигідніше закривати наступні МФО, та котрі закрити в першу чергу, бо бушують?
Алекс кредит, На все, Мілоан, Містер Мані, СОС Кредит, Топ кредит, Гроші всім , ваша готівочка, швидко гроші , монетка, Манівео, смертівей, тенго, бистро займ ???
працюю на престижній роботі , дуже переймаюсь за ділову репутацію та за своїх рідних.
зараз сиджу і ,як і кожен день, готуюсь до найгіршого… зранку боюсь прокидатись.(
В зв’язку з вагітністю не можу так активно працювати як скоріше, дохід ,відповідно,на 80% відсотків менше, оскільки проходить не просто мій цікавий стан… саме тому і увійшла в прострочки.
Нікому нічого ще не сказала, бо був вже один раз що я була у борговій ямі, і знову умудрилась туди залізти…
Я себе відчуваю найдурнішою людиною планети…

kssKl, Страшно не входить в просрочки, страшно деньги выкидывать на ветер, честно заработанные, ВАШИ деньги!

Помилки це нормально. На форумі більшість користувачів, в яких є чи були фінансові проблеми. Чудово що ви сюди попали. Тут знайдеться рішення на будь яку фінансову ситуацію. Піклуйтесь про себе і про малятко. А все решта поступово вирішиться!

немаю зараз чіткої позиції по виходу з цієї ситуації… можливо хтось підкаже мені вигідніше закривати наступні МФО, та котрі закрити в першу чергу, бо бушують?
Алекс кредит, На все, Мілоан, Містер Мані, СОС Кредит, Топ кредит, Гроші всім , ваша готівочка, швидко гроші , монетка, Манівео, смертівей, тенго, бистро займ ???
працюю на престижній роботі , дуже переймаюсь за ділову репутацію та за своїх рідних.
зараз сиджу і ,як і кожен день, готуюсь до найгіршого… зранку боюсь прокидатись.(
В зв’язку з вагітністю не можу так активно працювати як скоріше, дохід ,відповідно,на 80% відсотків менше, оскільки проходить не просто мій цікавий стан… саме тому і увійшла в прострочки.
Нікому нічого ще не сказала, бо був вже один раз що я була у борговій ямі, і знову умудрилась туди залізти…
Ну якщо дійсно переживаєте за репутацію,то попередити варто.Бо зроблять за вас.

kssKl, Страшно не входить в просрочки, страшно деньги выкидывать на ветер, честно заработанные, ВАШИ деньги!
Погоджуюсь з вами.
Помилки це нормально. На форумі більшість користувачів, в яких є чи були фінансові проблеми. Чудово що ви сюди попали. Тут знайдеться рішення на будь яку фінансову ситуацію. Піклуйтесь про себе і про малятко. А все решта поступово вирішиться!
Дуже Вам дякую за слова підтримки, вони зараз дуже мені необхідні… Можливо через мій стан я зараз все так «гостро» сприймаю.

У вас зараз найпрекрасніший стан жінки...а ви переживаєте за якусь хєрню..?‍♀️
Бережіть здоров'я, готуйтеся до зустрічі з малям і відкладіть справи по мфо в ящик, хоча б на рік))
P.S. по кожному мфо є теми, відгуки)) почитайте?

Ну якщо дійсно переживаєте за репутацію,то попередити варто.Бо зроблять за вас.
До директорки вже дзвонили з гроші всім, дзвонили її дочкам… вона сказала що зрозуміла що то шахраї та написала заяву в поліцію, оскільки там погрози були явно на лице. Проте, той день для мене пройшов важко… і я таки побігла платити пролонгацію, яка більша за тіло??‍♀️

Так!
Але , до прикладу, Манівео пішло на списання після 14(+-) дня прострочки…
Тіло 21000 відсотків було 50000( +-) , то списали до 28000 …але ,при тому що я вже пролонгація ми оплатила тіло… це найбільший кредит

До директорки вже дзвонили з гроші всім, дзвонили її дочкам… вона сказала що зрозуміла що то шахраї та написала заяву в поліцію, оскільки там погрози були явно на лице. Проте, той день для мене пройшов важко… і я таки побігла платити пролонгацію, яка більша за тіло??‍♀️
Зрозумійте,чим скоріше ви всім розповісте,і поясните.Тим швидше у вас настане душевний спокій,який вам зараз просто необхідний.Робити пролонгації не вихід.Все одно прийде час,коли ви не зробите,а вони почнуть натиск ще сильніше.А так ви всім розкажете,а уже їхня справа підтримати вас чи ні.Але ви зі своєї сторони зробите все що від вас залежить

переймаюсь за ділову репутацію
Ділова репутація не має ніякого відношення до ваших боргів))
Можете попередити про дзвінки, (зараз стільки інфи про шахраїв), можете сказати керівництву правду. Це вже ваш вибір. Але в першу чергу заспокойтесь! Ваш емоційний стан впливає напряму на стан здоров'я дитини - а це зараз має бути найголовніше за все на світі))

У мене з них є Манівео, Тенго та Швидко гроші. Манівео взагалі тихі були, продали Таліону через місяць - ті трішки писали і пропали. Швидко гроші півтора місяця мовчали - зараз написали у Вайбер про рішення питання (пропонують реструктуризацію). А Тенго теж тихі, пропонують частинами сплачувати кожні 15 днів. Поки що думаю, не хочу сплачувати відсотки. Нікому з рідних та на роботу не телефонували, тільки мені. А Ви не хвилюйтесь та думайте про маля та Ваш найпрекрасніший стан зараз) Не викидайте гроші в паніці на пролонгації - це викидання грошей на вітер. Почекайте трішки і вони самі будуть пропонувати варіанти і потихеньку закриєте. Я писала ще скарги на Таліон, відписати стандартні відповіді да і все. Головне, що Ви не самі, тримайтесь))

Зрозумійте,чим скоріше ви всім розповісте,і поясните.Тим швидше у вас настане душевний спокій,який вам зараз просто необхідний.Робити пролонгації не вихід.Все одно прийде час,коли ви не зробите,а вони почнуть натиск ще сильніше.А так ви всім розкажете,а уже їхня справа підтримати вас чи ні.Але ви зі своєї сторони зробите все що від вас залежить
kssKl, манівео вартує трохи поморозити - пізніше в таліона закрити за тіло.
і взагалі, закривайте повністю банківські картки, які ви засвітили, міняйте сімку, месенджері та падайте на мороз на певний час.. у вас зараз більш важливіші справи

kssKl, і пам'ятайте - виходу немає, якщо виносять вперед ногами)) все решта можна вирішити ?

манівео вартує трохи поморозити - пізніше в таліона закрити за тіло.
і взагалі, закривайте повністю банківські картки, які ви засвітили, міняйте сімку, месенджері та падайте на мороз на певний час.. у вас зараз більш важливіші справи
Дякую)))?

Назад
Угорі