Щоденник Починаю свій шлях до очищення, ось мій список, прострочок ще немає, але скоро будуть, порадьте, що робити

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 3K
Варто закривати без гарантійного листа? Чи настоювати на свому?
Закрывайте. Закрывала без гарантийного письма (менеджер поменял условия в кабинете). После погашения на сайте в кабинете сразу есть справка об отсутствии задолженности. Через 2 дня пришли сообщения с УБКИ о закрытии кредита и закрытии просрочки. Закрывала так Starfin и Suncredit

Маю маленьку перемогу, Лоан + на 38 день прострочки запропонував закриття за тіло+ 80грн, сьогодні закриваю

Вкладення

• IMG_8025.webp
    IMG_8025.webp
    37.9 Кб · Перегляди: 58
Нічого, мені 42 і я, тьотя, влізла в це мфошне лайно. Купа МФО+банки. Дякуючи форуму, зупинилась і перестала кормити ці шараги, а ще попала я на форум, бо почала шукати відгуки про Ла консалтинг, вже мала оплачувати їх послуги. І от тут на форумі я наче прокинулась. За дзвінки і репутацію теж дуже переймалася, жити не хотілось. Але перечитавши форумчан, зрозуміла, що я не одна, підтримка один одного тут колосальна. Поступово закриваю, коли маю гроші. Але ще багато попереду.
Мені також 42 і я також влізла в це мфошне лайно. Збиралася проплатити послуги ла консалтинг, але вчасно знайшла форум. Пішла в протермінування, і якщо я правильно розумію то потрібно пережити приблизно місяць терору, а потім починати домовлятись.

Мені також 42 і я також влізла в це мфошне лайно. Збиралася проплатити послуги ла консалтинг, але вчасно знайшла форум. Пішла в протермінування, і якщо я правильно розумію то потрібно пережити приблизно місяць терору, а потім починати домовлятись.
Я поставила антиспам, родичам хтось дзвонив, у мене 2-й місяць протермінування. Шараг до 40 шт. було, звісно, інколи накриває, але вже 8 шт за місяць закрила. Деякі за тіло, деякі за реструктуризацією. Попереду ще багато, і, відчуваю, що суди неминучі. Деякі перепродали вже АФК (таліон). Домовляюсь, як є кошти. А там що буде, то буде.

Закрывайте. Закрывала без гарантийного письма (менеджер поменял условия в кабинете). После погашения на сайте в кабинете сразу есть справка об отсутствии задолженности. Через 2 дня пришли сообщения с УБКИ о закрытии кредита и закрытии просрочки. Закрывала так Starfin и Suncredit
Просрочка 50 днів

Вкладення

• IMG_8087.webp
    IMG_8087.webp
    62.1 Кб · Перегляди: 37
Просрочка 50 днів
Фігня повна, коли щось примусово стягують - вони зникають, жодного пінга тижнями і місяцями
А це просто Олександр код 158 пробує в пʼятницю закрити тижневий план

Коли оце все клепали, від них ЖОДНОГО оголошення війни. Просто зникли)

Вкладення

• IMG_9061.webp
    IMG_9061.webp
    63.7 Кб · Перегляди: 31
Останнє редагування:
Фігня повна, коли щось примусово стягують - вони зникають, жодного пінга тижнями і місяцями
А це просто Олександр код 158 пробує в пʼятницю закрити тижневий план

Коли оце все клепали, від них ЖОДНОГО оголошення війни. Просто зникли)
тим більш, я планую закрити, вони вже за тіло пропонували, але зможу лиш в кінці цього місяця

тим більш, я планую закрити, вони вже за тіло пропонували, але зможу лиш в кінці цього місяця
Когда в следующий раз предложат закрыть за тело, сообщите, что сможете закрыть в таких то числах. Они могут рассказывать, что такого предложения не будет и т.д.. но они там у себя это отмечают и будут писать в тех числах, которые скажете. Если хотите закрыть, а предложений нет – можно зайти в кабинет, увидят активность и скорей всего напишут на этот или следующий день.

Останнє редагування:
Назад
Угорі