Так було спокійно.а тепер.......

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Добре що нічого страшного не виявили!А то я думала мені буде кінець

Коли в готівочці попросила щоб почекали з оплатою то вони мені скащали як помре тоді і почекаємо
Ну с......їм це вернеться однозначно......сльози матері ніколи не проходять безслідно..... сьогодні ви побачите,а завтра вони.....закон бумкрангу.......

Напевно,так. Директору. І шг телефонували і кошмарили заступника.В прямому сенсі слова.Коли директор їх послав ,вони звідкись взяли її номер і 2 дні телефонували що вони вже їдуть,будуть її ловити і т.д.(ну це я так,цензурно передала зміст).Це був жах звісно...Вона заспокійливі пила аж..Вони відчули що вона боїться і вперед..А так ,наскільки мені відомо ,телефонували директору.Не знаю чи хтось телефонує зараз,бо він вже давно перестав мені переказувати.
Ооооо бл!!!! Скоро мое начальство кошмарить будут

Ооооо б*я!!!! Скоро мое начальство кошмарить будут
Пишите в Нацком!!! Они затихают после писем в Нацком, меньше звонят. И вообще, заметила, что чем больше с этими тварями общаешься, тем больше они звонят. Жаль, что я раньше не была на форуме, не знала. А ведь пыталась вырваться из долговой ямы, продала квартиру, погашала МФО. Испугалась. Квартиру продала по дешевке, да еще в рассрочку. В результате всеравно просрочки. Теперь живу на сьемной квартире с несовершеннолетним ребенком. И платить им ничего не буду. твapu.

Пишите в Нацком!!! Они затихают после писем в Нацком, меньше звонят. И вообще, заметила, что чем больше с этими тварями общаешься, тем больше они звонят. Жаль, что я раньше не была на форуме, не знала. А ведь пыталась вырваться из долговой ямы, продала квартиру, погашала МФО. Испугалась. Квартиру продала по дешевке, да еще в рассрочку. В результате всеравно просрочки. Теперь живу на сьемной квартире с несовершеннолетним ребенком. И платить им ничего не буду. твapu.
А вы можете мне в личку написать
Я с ними с первого дня в ЧС ни с кем не говорю

maks829, Что Вы хотели в личку?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі