Так було спокійно.а тепер.......

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да е-кеш полные д*билы, слава богу я их закрыла.

Len4ik, це походу вони говорять всім. Мені ще завжди :"ви ж педагог!!!"
Так..І батькам моїх учнів казали дзвонитимуть, і до колег всіх)))Не знають як налякати))А я кажу будь-ласка.Серед тих чия думка мене турбує немає людей які дослухатимуться до вас,а решта мене не турбують.То ,кажуть ,так зробимо що в жодну школу не візьмуть. То,кажу якось буде,люди ж і без школи живуть.А вони бііісяться...))))

Він з топ кредит
Може бути)

Len4ik, мені теж про таке говорили, але мені всеодно. Ще про родину грозились, то я ім відповіла що якщо знайдуть кого, то мені переказати бо я родини не знаю)) Теж бісяться від таких відповідей і робота включають)) Зараз головне малечі діагноз встановити правильний і вилікувати.

Len4ik, мені теж про таке говорили, але мені всеодно. Ще про родину грозились, то я ім відповіла що якщо знайдуть кого, то мені переказати бо я родини не знаю)) Теж бісяться від таких відповідей і робота включають)) Зараз головне малечі діагноз встановити правильний і вилікувати.
З малечою,що?

Давно говорять за роботу за школу?

Yulja, вже місяць як пішли просрочки

Так..І батькам моїх учнів казали дзвонитимуть, і до колег всіх)))Не знають як налякати))А я кажу будь-ласка.Серед тих чия думка мене турбує немає людей які дослухатимуться до вас,а решта мене не турбують.То ,кажуть ,так зробимо що в жодну школу не візьмуть. То,кажу якось буде,люди ж і без школи живуть.А вони бііісяться...))))

Може бути)
Він бо мені він робив розсилку погрожував жвнці мого головного і я написала на нього в кіберполіцію і поліцію

Був ацетон і висока глюкоза в крові. Покищо проходимо повне обстеження, аналізи і узд всього

Orusia89, не було тай зараз не підтверджують. Но виявили проблеми з щитовиткою та підшлунковою. Но чекають аналізів крові, а тоді будуть щось робити

Orusia89, не було тай зараз не підтверджують. Но виявили проблеми з щитовиткою та підшлунковою. Но чекають аналізів крові, а тоді будуть щось робити
Якщо проблеми з підшлунковою то цукор буде пвдвищений

Orusia89, ось за це дуже переживаю. Але завдяки форому то хоть маю гроші, щоб обслідувати дитину. А так би на пролонгаціі пустила. Ось сьогодні обійшлось в 1500, а ще в понеділок 700 було і ще післязавтра іхати. Так що трачу все на малих покищо, а мфо нехай чекає і доказує що вони мені щось давали

Orusia89, ось за це дуже переживаю. Але завдяки форому то хоть маю гроші, щоб обслідувати дитину. А так би на пролонгаціі пустила. Ось сьогодні обійшлось в 1500, а ще в понеділок 700 було і ще післязавтра іхати. Так що трачу все на малих покищо, а мфо нехай чекає і доказує що вони мені щось давали
Хвора дитина це біда! Сама недавно була в такій ситуації

Orusia89, це точно. Я от д*pa цього сайта раніше не знайшла, а нам потрібно було ще осінню проходити обстеження, але ж пролангаціі потрібно було робити. Короче тільки почала жити знову))

Orusia89, це точно. Я от д*pa цього сайта раніше не знайшла, а нам потрібно було ще осінню проходити обстеження, але ж пролангаціі потрібно було робити. Короче тільки почала жити знову))
Я також через це нікуди не зверталася в нас проблеми були з головою

Orusia89, тепер лікуйте та обстежуйте дитину, а мфо нехай тепер чекає

Orusia89, тепер лікуйте та обстежуйте дитину, а мфо нехай тепер чекає
Добре що нічого страшного не виявили!А то я думала мені буде кінець

Коли в готівочці попросила щоб почекали з оплатою то вони мені скащали як помре тоді і почекаємо

Orusia89, от с..ки. Ну ім це все повернеться

Orusia89, от с..ки. Ну ім це все повернеться
Реально я просто сиділа і ревіла і молилася щоб все було добре! Я за все своє життя стільки не молилася як в ту ніч! Мені просто згадати страшно! А тим більше коли одну дитину вже втратила

Orusia89, все буде добре, головне руки не опускати

Добре що нічого страшного не виявили!А то я думала мені буде кінець

Коли в готівочці попросила щоб почекали з оплатою то вони мені скащали як помре тоді і почекаємо
Вот почему нельзя с ними вести беседы, и тем более рассказывать о болезнях близких и особенно детей, тем самым давая им лишний повод давить на вас психологически

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі