Так було спокійно.а тепер.......

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yulja

Форумчанин
Дописи
374
Реакції
89
Бали
1825
Yulja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так було спокійно добре.....а зараз знов треш повний..........два тижні прострочення по кредит касі,шг, кешпоінт,і два місяці по Алекс кредит і твої гроші.......до сьогодні була тиша,на роботу не дзвонили і рідним також не дзвонили.......сьогодні на роботу вишколу на стаціонарний найшли до мами набрали,ще чого чекати не знаю........боюсь ппц.аж щось робиться.........

Yulja, к сожалению, через это надо пройти. Наверное, все пользователи, или подавляющее большинство, прошли через это.

Так було спокійно добре.....а зараз знов треш повний..........два тижні прострочення по кредит касі,шг, кешпоінт,і два місяці по Алекс кредит і твої гроші.......до сьогодні була тиша,на роботу не дзвонили і рідним також не дзвонили.......сьогодні на роботу вишколу на стаціонарний найшли до мами набрали,ще чого чекати не знаю........боюсь ппц.аж щось робиться.........
ну так это всем известная тактика- не трогать первое время, подождать пока набежит крупная сумма, потом кошмарить надо было письма писать в нац ком. пока оно бы дошло, как ра у вас прострочки по месяц и большие проценты

Говорите что номер Ваш и ваших близких на прослушки в сбу и пилингируют входящие вызовы так быстро трубки бросают и по пару недель ненаяруют как минимум контакным

А еще лучше купить старенькую звонилку втавить туда свою карту поставить песенку на гудок Ленинграда дорожная родствиникам дать новый номер и просить туда не звонить .телефон на безвучный и пускай веселятся у меня так уже две недели с 150 звонков в день максимум 20

А кто знает,что это означает:
Попередження! Останнiй день на добровiльну оплату згiдно договору№6.....,компанія має право розірвати договір в одностороньому порядку!

Говорите что номер Ваш и ваших близких на прослушки в сбу и пилингируют входящие вызовы так быстро трубки бросают и по пару недель ненаяруют как минимум контакным
Блін оце прекрасна ідея....

На жаль, у вас зібралися самі не адекватні МФО...
У мене 20 МФО і ні одного з ваших немає.

1-2 місяці в мене купа дзвінків було, погрози і тд і тп...
Зараз 70-80 днів просрочки - 1-2 дзвінка в день від роботів, бувають звонять оператори, але їх погрози мене не цікавлять і взагалі уже не цікаво з ними і спорити, щось доказувати.
Нічого крім телефонних дзвінків і купи листів не буде, 1-2% що повісять ваше фото біля вашого дому, можуть в соц мережах також нагадити (краще видаліть свої профілі).

Останнє редагування:
Вам залишаеться набратись терпiння,менше розмовляти з ними,всiм казати що це шахраi.тяжко буде лише перших пiв року)Мене вже майже не турбують,лише iнодi до суду подають)

Вам залишаеться набратись терпiння,менше розмовляти з ними,всiм казати що це шахраi.тяжко буде лише перших пiв року)Мене вже майже не турбують,лише iнодi до суду подають)
У вас скільки прострочки,часу?

А готіаочку маєте,бистрозайм

О,
А кто знает,что это означает:
Попередження! Останнiй день на добровiльну оплату згiдно договору№6.....,компанія має право розірвати договір в одностороньому порядку!
Мне тоже такое пришло сегодня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу