Фродо
Форумчанин
- Дописи
- 12
- Реакції
- 8
- Бали
- 278
Фродо не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Справа в тому , що пов'яз в лудомаії. Осознаю , що хвоорий, борюсь з цим. Дружині розповісти не можу бо покине. БАтькам теж, не переживуть. Втратити все не готовий, тому буду боротись. ТАк склалось в житті що мене не помітно втянуло , але вже робити немає чого треба справлятись з цим. ЗАбути як страшний сон чим швидше і почати спокійне життя і нарешті народити дитину. Справа в тому я без мікро займів маю кредити 2 приват банка (70 000(пільговий період)+150 000(на процентах) а банк 180 000( реструктиризація ) ідея банк (50 000готівка) моно банк (15 000кредитка 15 000готівка) юнекс банк (3000+3000(пільгові періоди+4000(готівка)). Дуже багато, але здаватись не буду. ДУже добре що я знайшов цей форум, бо несу весь цей тягар в собі, не маю з ким поділитись і знайти підтримку. БУв момент, що хотів покинчити з цим всім, але не хочу рідних і дружину залишати, не переживуть. БУдь ласка допоможіть не грошима, а як мені правильно вийти з цього лайна, як мені структурувати платежі, не особо фінансово грамотний. Великого доходу не маю особо, але спроможний щось оплачувати плюс шукаю додатковий заробіток. По пройденій роботі буду ділитись тут. Надіюсь на вашу підтримку і подароване нове життя з вашою допомогою. Дякую