Щоденник Сижу в калюжі повній. Потрібна адекватна допомога, підтримка порадою.

• Автор теми Автор теми Фродо
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Фродо

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
8
Бали
278
Фродо не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Справа в тому , що пов'яз в лудомаії. Осознаю , що хвоорий, борюсь з цим. Дружині розповісти не можу бо покине. БАтькам теж, не переживуть. Втратити все не готовий, тому буду боротись. ТАк склалось в житті що мене не помітно втянуло , але вже робити немає чого треба справлятись з цим. ЗАбути як страшний сон чим швидше і почати спокійне життя і нарешті народити дитину. Справа в тому я без мікро займів маю кредити 2 приват банка (70 000(пільговий період)+150 000(на процентах) а банк 180 000( реструктиризація ) ідея банк (50 000готівка) моно банк (15 000кредитка 15 000готівка) юнекс банк (3000+3000(пільгові періоди+4000(готівка)). Дуже багато, але здаватись не буду. ДУже добре що я знайшов цей форум, бо несу весь цей тягар в собі, не маю з ким поділитись і знайти підтримку. БУв момент, що хотів покинчити з цим всім, але не хочу рідних і дружину залишати, не переживуть. БУдь ласка допоможіть не грошима, а як мені правильно вийти з цього лайна, як мені структурувати платежі, не особо фінансово грамотний. Великого доходу не маю особо, але спроможний щось оплачувати плюс шукаю додатковий заробіток. По пройденій роботі буду ділитись тут. Надіюсь на вашу підтримку і подароване нове життя з вашою допомогою. Дякую

Я думаю по перше вам треба поговорити з родиною. Все одно дізнаються. Звичайно всі відразу в шоці, але потім підтримають та вам буде легче.

Я думаю по перше вам треба поговорити з родиною. Все одно дізнаються. Звичайно всі відразу в шоці, але потім підтримають та вам буде легчЯ не
Я думаю по перше вам треба поговорити з родиною. Все одно дізнаються. Звичайно всі відразу в шоці, але потім підтримають та вам буде легче.
Я не готовий втратити дружину. Але це 100 відсотків станеться, якщо розповім. А я її люблю і ціную та й вона мене, можна сказати на роуках носить, а я ска фігні наробив. ТУт питання в плані розгрібання лайна, по пунктам

Перше, що вам треба зробити - це перестати грати, вкрай бажано самообмежитися через КРАЇЛ.

Сколько сталкиваюсь - одно и тоже. Эхъ. ладно, то лирика.
А почему взял, что бросит жена? Рецидив?

Сколько сталкиваюсь - одно и тоже. Эхъ. ладно, то лирика.
А почему взял, что бросит жена? Рецидив?
Я думаю що я спарвлюсь без її відома, поки не спішу робити лишніх не поправимих поомилок. Я хочу віддати все, вилікуватись і жити тим життям яким я жив до цього

Я думаю що я спарвлюсь без її відома, поки не спішу робити лишніх не поправимих поомилок. Я хочу віддати все, вилікуватись і жити тим життям яким я жив до цього
странный подход. Т.е. у жены не возникнет вопросов "где деньги", или почему ты пропадаешь на работах, а финансово не лучше?
Нет, самые крепкие семьи построены на лжи, но какая-то крайне хрупкая стратегия

Нет как раз нужно рассказать семье всё. Это моё. Лучше горькая правда чем сладкая ложь, да и лучше от вас узнает чем какой то коллектор ей сообщить хоть мфо. Вы просто боитесь её осуждения, а нужно наоборот признаться

Як раніше вже не буде ніколи
Якщо ви не розкажете, розкажуть звонілки, якщо прострочите регулярні платежі

Ви в іншій темі питали, в чому подвох МФО. Хочете там взяти, перекредитувати платежі банкам? Така помилка перехреслить будь-які надії вигребсти з болота банківських кредитів

Якщо ви порахували, що зможете платити борги, на це і на сімʼю вистачатиме ЗП - вперед.
Але не грайте ніколи більше.
Ви там казали про бажання мати дитину, про страх втратити дружину?
Так будьте чоловіком. І прийміть, врешті решт, рішення не грати.

Справа в тому , що пов'яз в лудомаії. Осознаю , що хвоорий, борюсь з цим. Дружині розповісти не можу бо покине. БАтькам теж, не переживуть. Втратити все не готовий, тому буду боротись. ТАк склалось в житті що мене не помітно втянуло , але вже робити немає чого треба справлятись з цим. ЗАбути як страшний сон чим швидше і почати спокійне життя і нарешті народити дитину. Справа в тому я без мікро займів маю кредити 2 приват банка (70 000(пільговий період)+150 000(на процентах) а банк 180 000( реструктиризація ) ідея банк (50 000готівка) моно банк (15 000кредитка 15 000готівка) юнекс банк (3000+3000(пільгові періоди+4000(готівка)). Дуже багато, але здаватись не буду. ДУже добре що я знайшов цей форум, бо несу весь цей тягар в собі, не маю з ким поділитись і знайти підтримку. БУв момент, що хотів покинчити з цим всім, але не хочу рідних і дружину залишати, не переживуть. БУдь ласка допоможіть не грошима, а як мені правильно вийти з цього лайна, як мені структурувати платежі, не особо фінансово грамотний. Великого доходу не маю особо, але спроможний щось оплачувати плюс шукаю додатковий заробіток. По пройденій роботі буду ділитись тут. Надіюсь на вашу підтримку і подароване нове життя з вашою допомогою. Дякую
Для того щоб це все закрити треба гроші. Багатенько грошей. Ви живете з дружиною і бюджет у вас спільний. Як Ви плануєте виводити гроші із сімʼї на всі ці кредити? До того ж непомітно.

Не тягніть і розкажіть дружині. Вам з нею все життя жити. Якщо зрозумієте, то добре. Якщо ні - значить не ваша це людина і життя не буде. І в горі і в радості - начебто так казалось.

По сплаті кредитів. Закриваєте максимально. Для початку юнекс. Там не багато. Буде менше карток. Потім а-банк. Там сума доволі значна і відсотки теж. Залишаєте мінімум грошей для себе. Просто на їжу, комуналку і квіти для дружини. Все інше - на закриття.

Є варіант #2. Не платите нікому. Нічого і нікому. Чекаєте суду. Тримайте гроші на адвоката під рукою і в суді багато відсотків спишуть. Потім будуть виконавчі провадження. І через виконавчу службу будете платити по 50% із зп щомісяця до закриття всіх боргів.
Варіант #3. Банкрутство. Дорого, довго. І про це треба говорити виключно з адвокатом.

Для того щоб це все закрити треба гроші. Багатенько грошей. Ви живете з дружиною і бюджет у вас спільний. Як Ви плануєте виводити гроші із сімʼї на всі ці кредити? До того ж непомітно.

Не тягніть і розкажіть дружині. Вам з нею все життя жити. Якщо зрозумієте, то добре. Якщо ні - значить не ваша це людина і життя не буде. І в горі і в радості - начебто так казалось.

По сплаті кредитів. Закриваєте максимально. Для початку юнекс. Там не багато. Буде менше карток. Потім а-банк. Там сума доволі значна і відсотки теж. Залишаєте мінімум грошей для себе. Просто на їжу, комуналку і квіти для дружини. Все інше - на закриття.

Є варіант #2. Не платите нікому. Нічого і нікому. Чекаєте суду. Тримайте гроші на адвоката під рукою і в суді багато відсотків спишуть. Потім будуть виконавчі провадження. І через виконавчу службу будете платити по 50% із зп щомісяця до закриття всіх боргів.
Варіант #3. Банкрутство. Дорого, довго. І про це треба говорити виключно з адвокатом.
Праві на всі 100%. Розповівши, більше не прийдеться щось брехати. Я як закривала свої, то вирішувала з чоловіком чи можемо ми закрити щоб не обмежити і себе. Він підтримував, вийшли з цього болота.

Розповісти рідним це перше що потрібно зробити! Я також боялась чоловіку сказати, але він мене підтримав і сказав що ми виберемось з цього болота. До слова я також грала і чоловік перший раз навіть взяв кредит щоб погасити мої МФО, але я ду*** знов залізла, все через гру. І тепер вилазю з цього сама, але чоловік не покинув мене, а навпаки підтримує. До речі були такі "друзі" які совітували йому зі мною розвестись.

чоловік перший раз навіть взяв кредит щоб погасити мої МФО, але я ду*** знов залізла
Так стається практично в усіх випадках, коли хтось ( чоловік чи дружина, рідні, близькі ) закривають власними коштами. А не сам боржник.
Тому що це не цінується.

Так стається практично в усіх випадках, коли хтось ( чоловік чи дружина, рідні, близькі ) закривають власними коштами. А не сам боржник.
Тому що це не цінується.
Повністю з Вами згодна, якби ж розуміла це раніше... Але що зроблено то зроблено. Тепер розгрібатиму сама, головне що моральна підтримка у мене є)

Оплачивать кредиты спомощью мфо- ( кто-то писал что вы ими интересовались) это вообще не выгодно, раз-два перекроете какой-то платёж по банку, следующий снова оплатить не сможете, потому что нужно будет вернуть мфо с большими процентами, тоесть уже в полтора два раза больше, я как тоже, лудоман, догадываюсь, для чего вам мфо. Но скажу прямо, такую сумму как у вас чтоб отыграть- это нужно очень большое везение и холодный мозг, та и бюджет не малый, катать 10.000 чтоб отбить всё что должны- это просто выкинуть деньги на ветер.. В вашем состоянии, даже в случае выигрыша, отыгрыша, вы сольете всё до копейки и ещё наберите и сольете, у меня было такое, отыгрывался, но поскольку голова горячая и уже стадия лудомании наверное тяжёлая, остановиться тяжело, и играешь дальше, пока не проигрываешь все.
Та и играть или делать ставки на платформах без лицензии- это большой риск, вы же в краил блок как я понял, в шарашках без лицензии могут легко кинуть и ничего не выплатить. Если в конторах с лицензией такое делают, то в безлицензионных темболее.

Только рассказать потому что узнают, не одалживать у людей для закрытия кредитов, люди деньги трудом зарабатывают, а банки процентами, потому людям нужно отдавать в 1 очередь.

Вариант 2 наверное вот советовали, наверное лучший, всеравно платить будете но не бесконечные проценты и не будете искать где что перезанять, будете просто понемногу отдавать часть того что заработали, и когда-то отдадите и забудете... при этом пока не будете платить а ждать судов, будете копить чтото и на семью деньги будут, но нужно всем рассказать, так как узнают.

Значить я починаю з Юнекс, моя ціль за два тижні справитись. потім піду до моно там теж думаю за три тижні справлюсь. берусь за а-банк потім. там складніше. якщо до нового року вийду що залишиться абанк плюс приват. я думаю пів року місяців десять можливо і справлюсь з ними. сюди буду писати про пророблену роботу.

Значить я починаю з Юнекс, моя ціль за два тижні справитись. потім піду до моно там теж думаю за три тижні справлюсь. берусь за а-банк потім. там складніше. якщо до нового року вийду що залишиться абанк плюс приват. я думаю пів року місяців десять можливо і справлюсь з ними. сюди буду писати про пророблену роботу.
Головне - не влазьте ще в мфо. Тут багато хто так вліз, і без лудоманії, щоб "порішати" кредити по банкам. Мфо спочатку пропонують 0,01% а потім, коли немає чим віддати, роблять "веселе життя". Або ж ви перекредитовуєтесь щоб закрити попередні позики і нарощуєте борги як снігову кулю.
Зав'язуйте з грою, легких грошей не буває - лише робота приносить гроші, або вам пощастило народитися із золотою ложкою в роті.
Але якщо ви тут, то певне все як у всіх. Праця і тільки праця...

Головне - не влазьте ще в мфо. Тут багато хто так вліз, і без лудоманії, щоб "порішати" кредити по банкам. Мфо спочатку пропонують 0,01% а потім, коли немає чим віддати, роблять "веселе життя". Або ж ви перекредитовуєтесь щоб закрити попередні позики і нарощуєте борги як снігову кулю.
Зав'язуйте з грою, легких грошей не буває - лише робота приносить гроші, або вам пощастило народитися із золотою ложкою в роті.
Але якщо ви тут, то певне все як у всіх. Праця і тільки праця...
А лудоманія+"перекриття боргів" це мікс той ще :girl_devil:

Назад
Угорі