Ситуація на даний момент з є гроші

• Автор теми Автор теми Миколай
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 164
  • Перегляди Перегляди 9K
Є воші, проклинаю вас до сьомого коліна. Птицею, водою, рибою, усім земним і не земним.
шкода що ви заблоковані у мене

Мне каждый день предлагают скидки какие-то, в вайбер вот писал некий парень, что если с ними не решу, то коллекторам продают. Но походу с коллекторами проще договориться будет, так как эти хотят 12000 при теле 6500. Даже частями я могу оплатить только тело, и то... не сейчас

Ну в мене смороду покошмарілі півдня ..... потім я написала заяву в поліцію и дільничних з ними поговорив правильно ... злилися безслідно на 2 місяця.Потім Тіло пропонувалі.
Що писали в заяві в поліцію що вони так швидко зреагували? В мене теж повний треш і обзвон колег.. Незнаю як правильно написати, допоможіть будь ласка)

Що писали в заяві в поліцію що вони так швидко зреагували? В мене теж повний треш і обзвон колег.. Незнаю як правильно написати, допоможіть будь ласка)
Зробіть перевірку у адміна, тоді напишіть у лічку.
розповім свою історію.

Ну почалося все з того,що приіхав якийсь мужик і почав гнать таку уйню.Він написав на мене заяву.Що якоби я по його дркументах взяла 50 штук на лікування його дружини.Я зрозуміла що до чого.І ми одразу до участкового поіхали.Участковий прозвонив по тих номерах,нагнув матюків вийшовши у окрему кімнату,а кредитпром прислав фото якоісь жінки що то якоби я.Але не я.І після цього я написала заяву на кредпром і на того мужчинку,що предьявив претензіі.Ось так все і закінчилося.

Ну почалося все з того,що приіхав якийсь мужик і почав гнать таку уйню.Він написав на мене заяву.Що якоби я по його дркументах взяла 50 штук на лікування його дружини.Я зрозуміла що до чого.І ми одразу до участкового поіхали.Участковий прозвонив по тих номерах,нагнув матюків вийшовши у окрему кімнату,а кредитпром прислав фото якоісь жінки що то якоби я.Але не я.І після цього я написала заяву на кредпром і на того мужчинку,що предьявив претензіі.Ось так все і закінчилося.
Дякую)
Буду пробувати писати. Сподіваюсь що з кіберами щось вийде..

Просрочка в егроши около 45 дней. Я в полном игноре. Сегодня написали
Інформуємо, що сума боргу -☆☆☆☆ грн. Протягом 3 днів Ваш борг перейде до факторингової компанії, чекаємо на Ваш дзвінок. 0800300330
Чего ждать?

Просрочка в егроши около 45 дней. Я в полном игноре. Сегодня написали
Інформуємо, що сума боргу -☆☆☆☆ грн. Протягом 3 днів Ваш борг перейде до факторингової компанії, чекаємо на Ваш дзвінок. 0800300330
Чего ждать?
Меня продали кредит пром инвесту,эти два раза в неделю пишут смс с суммой долга.Начали с 6,500 на сегодня уже 3200.Я ещё жду)

Много пишут, что проминвест устраивают треш. У вас было?
У меня эти ид*оты сделали коллаж)))Самое интересное что фотку слил Приват,ей лет 10(на фото получала кредитку Приват)
Такой бред написали,создали группу в вайбер из моих родственников,номер с которого всех добавляли в группу на +7 это Россия я так понимаю ...

У меня эти ид*оты сделали коллаж)))Самое интересное что фотку слил Приват,ей лет 10(на фото получала кредитку Приват)
Такой бред написали,создали группу в вайбер из моих родственников,номер с которого всех добавляли в группу на +7 это Россия я так понимаю ...
Как давно это было у вас?

Назад
Угорі