Сын влез в кабалу, как выбраться с финансововой ямы?

• Автор теми Автор теми Алена 04
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 215
  • Перегляди Перегляди 11K
Спасибо большое.Успокоили.Полдня на успокоительных. Хух ,выдохнула.

Спасибо.

Я понимаю , но эта паника просто убивает.Спасибо

Да,надо обратиться, потому что я себя извела уже полностью.Много уже прочитала на форуме, много поняла(спасибо Вам большое),но где-то там в глубине души страх просто съедает.
Отставить панику...Вдох, выдох..) Успокойтесь.. Всё будет хорошо..

Что делать не знаю.Просто отчаяния .
Включить режим "снежинки",ваш сын вырос до кредитов,значит должен получать по голове от кредиторов.Такие вещи как вы творите можно было творить еслиб ему было 9 лет.Не закрывайте кредиты вместо него...снимают с карты?...позравляю "Шарик" ты балбес!Хватит вытерать ему сопли!

Ну тут или всё запретить, по честному. Или всё разрешить, тоже по честному. В либертарианском обществе будки и коллцентры просто выгорели бы за пару дней, тоже был бы "природный отбор". А то - микрозайм взять можно, звонками и угрозами должника и его окружение кршмарить можно, но будку спалить нельзя и каллов набутылить тоже запрещено. Перекосы однако.

Полностью поддерживаю. Но если заставить каллов и мфо соблюдать закон - они же не смогут работать, *** им кто вернет долги. Это равнозначно запрету.
Для этого в цивилизованных государствах есть суд. Уверены, что вам должны, в своих договорах, начислениях процентов - в суд. И должник по суду все вернет. Но нет же, только трешить и кошмарить.

Син набрав кредитів у 6 МФО. Перше - шок, бажання закрити і забути. Добре, що не зробила цього. Мудра людина порадила. Що якщо закрити - вони тут де будуть пропонувати знову.
протемінува 3 місяці. Дзвонять. шлють смс моій знайомим, з якими я давно не спілкувалася. Неприємно.
два рази брала трубку і говорила, дуже про це пошкодувала, тільки вивели з себе. Не беру тепер взагалі. Заблоковано купу номерів. якщо Чекаю на дзвінок і дзвонять з невідомого номера, можу взяти трубку, але кладу зі словами «Ви помилились», якщо чую про кредит.
Один колектор присилав у Вайбер огидні повідомлення з своїми сексуальними фантазіями щодо мене. Не відповіла, заблокувала. Фото сина з паспортом також присилали.

Якщо захоче нормально жити - потроху сам позакриває. Або буде ухилятись, його вибір.

Син набрав кредитів у 6 МФО. Перше - шок, бажання закрити і забути. Добре, що не зробила цього. Мудра людина порадила. Що якщо закрити - вони тут де будуть пропонувати знову.
протемінува 3 місяці. Дзвонять. шлють смс моій знайомим, з якими я давно не спілкувалася. Неприємно.
два рази брала трубку і говорила, дуже про це пошкодувала, тільки вивели з себе. Не беру тепер взагалі. Заблоковано купу номерів. якщо Чекаю на дзвінок і дзвонять з невідомого номера, можу взяти трубку, але кладу зі словами «Ви помилились», якщо чую про кредит.
Один колектор присилав у Вайбер огидні повідомлення з своїми сексуальними фантазіями щодо мене. Не відповіла, заблокувала. Фото сина з паспортом також присилали.

Якщо захоче нормально жити - потроху сам позакриває. Або буде ухилятись, його вибір.
А я шкодую , що мені не зустрілася така мудра людина ,коли закривали кредити вперше. Нізащо б не закривала. Але,що маємо, то маємо.Кожного дня читаю форум.Це моя віддушина.

Останні дні читаю, також заспокоює. Що я не одна з такою бідою. Дзвінки і смс знайомим пригнічують, ми ж ніби хороша сім’я. Вони справді на це давлять. Я б заплатила, якби це допомогло. На жаль, справді може бути ще гірше.

Дзвінки і смс знайомим пригнічують, ми ж ніби хороша сім’я. Вони справді на це давлять
Вы поймите, хорошего они ничего не могут сделать. Они только портят то, что могут испортить. Мне кажется, если бы звонарям мужского пола сказали бы, что дадут деньги, если они друг другу отгрызут половые органы, они это сделали бы.

Останні дні читаю, також заспокоює. Що я не одна з такою бідою. Дзвінки і смс знайомим пригнічують, ми ж ніби хороша сім’я. Вони справді на це давлять. Я б заплатила, якби це допомогло. На жаль, справді може бути ще гірше.
В нас теж нормальна сім'я ,але так трапилось. Прошу Вас не закривайте за нього кредити. Хай він на собі відчує,що це таке,може потім зробить правильний вибір.Я д-у-ж-е шкодую ,що закрили.Зараз йому дали на більші суми,ніж було вперший раз.Не повторюйте мою помилку.Так ,а дзвінки дійсно дістають(і родичів знайшли,і колег по моїй роботі). Нічого будемо триматися. Ми сильні.

Мне кажется, если бы звонарям мужского пола сказали бы, что дадут деньги, если они друг другу отгрызут половые органы, они это сделали бы.
В той другий і останній раз, коли я говорила з колектором, у мене склалося враження, що це урка з зони, і він опуститься до чого завгодно, щоб вибити гроші. Я ніколи не зможу його переговорити, тільки послати і більше не спілкуватися.

В той другий і останній раз, коли я говорила з колектором, у мене склалося враження, що це урка з зони, і він опуститься до чого завгодно, щоб вибити гроші. Я ніколи не зможу його переговорити, тільки послати і більше не спілкуватися.
Ну встановіть собі антиспам,нащо ви взагалі слухаєте їх дурниці.В вайбері поставте налаштування,що ніхто не може добавляти вас в групу.І все,бережіть своє здоров'я.І ви все правильно вирішили.Зіпсована кредитна історія вашого сина,це подальший ваш спокій.

В нас теж нормальна сім'я ,але так трапилось
Мабуть, я сама себе обманювала. Я ще недавно дивувалась тим людям, які беруть такі кредити, не маючи гарантії, що їх виплатять. Не на лікування, а просто. Як можна бути таким дурнем?
це мені покарання тепер ))) Зрозуміти, що не маю права нікого засуджувати.
Ну встановіть собі антиспам,нащо ви взагалі слухаєте їх дурниці.В вайбері поставте налаштування,що ніхто не може добавляти вас в групу.І все,бережіть своє здоров'я.І ви все правильно вирішили.Зіпсована кредитна історія вашого сина,це подальший ваш спокій.
Так, вже зробила. І у Вайбері, і в телефоні. Зразу не готова була до такого, наївно думала, що є ж новий закон про колекторів і не будуть таке виробляти.

Так і не спілкуйтеся . Я коли бачу незнайомий номер , просто не відповідаю( мала можливість поспілкуватися з фінфорсом, так вони на наступний день зателефонували всім моїм колегам, а потім поставили їх на автодозвон).Тепер дзуськи,не спілкуюся ні з ким. Поставте собі блокування на незнайомі номери.

Мабуть, я сама себе обманювала. Я ще недавно дивувалась тим людям, які беруть такі кредити, не маючи гарантії, що їх виплатять. Нена лікування, а просто. Як можна бути таким дурнем?

Так, вже зробила. І у Вайбері, і в телефоні. Зразу не готова була до такого, наївно думала, що є ж новий закон про колекторів і не будуть таке виробляти.
Дурням закони не писані.Вони їх ніколи не дотримуються.

Мабуть, я сама себе обманювала. Я ще недавно дивувалась тим людям, які беруть такі кредити, не маючи гарантії, що їх виплатять. Не на лікування, а просто. Як можна бути таким дурнем?

Конституція України
Стаття 32.

Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.

{Офіційне тлумачення положення частини першої статті 32 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}

Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

{Офіційне тлумачення положення частини другої статті 32 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}

Кожний громадянин має право знайомитися в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, установах і організаціях з відомостями про себе, які не є державною або іншою захищеною законом таємницею.

Кожному гарантується судовий захист права спростовувати недостовірну інформацію про себе і членів своєї сім'ї та права вимагати вилучення будь-якої інформації, а також право на відшкодування матеріальної і моральної шкоди, завданої збиранням, зберіганням, використанням та поширенням такої недостовірної інформації.

---------------- Просто використувуйте ------------ і блокуйте, посилайте їх, не розмовляйте ---- На власний розсуд.

Ця стаття починається зі слова------------ Ніхто

Як раз ------------ вони-------------- Ніхто.

Я теж спочатку не могла повірити ,що це зробив мій син (найрідніша людина) і так вчинив. Був такий розпач ,що не хотілося жити).Дякуючі рідні, форуму повернулася до життя( хоча інколи так тяжко буває, хоч вовком вий). А найболючіше те, що зараз немає довіри до сина, постійний страх що ще кудись влізе.

Вкладення

• kBk2xDYnoPY.webp
    kBk2xDYnoPY.webp
    42.9 Кб · Перегляди: 26
Я теж спочатку не могла повірити ,що це зробив мій син (найрідніша людина) і так вчинив. Був такий розпач ,що не хотілося жити).Дякуючі рідні, форуму повернулася до життя( хоча інколи так тяжко буває, хоч вовком вий). А найболючіше те, що зараз немає довіри до сина, постійний страх що ще кудись влізе.
Не віриться і досі. Ну ж розумний. Ну ж говорили про це. Недовіра і страх, так є. Все одно син, що б не витворив.
Бажання жити є, є ще діти. Неповнолітні і ні в чому не винні.

Назад
Угорі