Судові справи з Дорошкевичкою

Що для нас це означає?

Панове юристи!
Киньте будь-ласка, якщо хто має зразок відзиву на апеляційну скаргу

Доброго дня!
У мене питання до знаючих форумчан:
Кілька днів тому назад я отримав рішення адмінсуду щодо визнання протиправною та скасування постанови нашої "лєді" на свою користь. В ухвалі є термін 10 днів щодо подачі нею апеляції. Цей термін діючий чи можливо є якийсь інший, "карантинний" срок?
Який орган відповідає за виконання такого рішення суду?
І як швидко може відбутися зняття арешту?
Може у когось є позитивна практика щодо неї, так би мовити до кінця. Поділіться будь-ласка...
Мне мой юрист и адвокат сказали что из-за этого карантина, к сожалению, почти все сроки на подачи заявлений продлены..... И судебные решения не вступают в силу до окончания карантина...
Ну що панове юристи, хтось переглядав зміни до Законів, які прийняли?
10 днів уже знов діють? чи як і раніше чекати кінця "безкінечного карантину"???
HELP!
Дорошкевич залишилось ще щоб 6 тис зібралось у мене на карті і фсьо, тю-тю гроші:saint:
А це приблизно ще 4 місяці
А я в суд подавала на забезпечення позову..... Тоже дорошкевич.... Сумма собралась такая как ей и нада на 2 ИП. То есть больше 50к. Деньги на месте, дела в суде.. Траблы с карантином

Тарас здравствуйте.Подскажите пожалуйста может банк наложить арест на карту для выплат с биржи после этих нотариусов?Это законно?Спасибо за ответ.

нотаріус Приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Київської області Колейчик Володимир ВікторовичПриватний виконавець Дорошкевич В.Л.
тел: (044) 559-80-08, (093) 001-67-40
Дорошкевич Віра Леонідівна
тел: 093 0016740
email: [email protected]

нотаріус Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Баршацький Ігор ВікторовичПриватний виконавець Єфіменко Д.О.
тел: (044)223-75-09
Єфіменко Денис Олегович
тел: 0951232186

Тарас здравствуйте.Подскажите пожалуйста может банк наложить арест на карту для выплат с биржи после этих нотариусов?Это законно?Спасибо за ответ.

нотаріус Приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Київської області Колейчик Володимир ВікторовичПриватний виконавець Дорошкевич В.Л.
тел: (044) 559-80-08, (093) 001-67-40
Дорошкевич Віра Леонідівна
тел: 093 0016740

нотаріус Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Баршацький Ігор ВікторовичПриватний виконавець Єфіменко Д.О.
тел: (044)223-75-09
Єфіменко Денис Олегович
тел: 0951232186
нет, не законно, но банки делают((
даже взыскание запрещено из помощи по безработице (если это не алименты) но кого это волнует(((

нет, не законно, но банки делают((
даже взыскание запрещено из помощи по безработице (если это не алименты) но кого это волнует(((
Спасибо Тарас.Приват рулит .Завтра закрою счет в привате.
Буду узнавать куда можно выплаты перевести

Ответ привата

Все в рамках закону
Банк зобов'язаний суворо дотримуватися вимог чинного законодавства України. Підстави для зняття арешту встановлюються Інструкцією про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої Постановою НБУ від 21.01.2004 № 22
Вам необхідно надати виписку до картки приватному підприємця для зняття арешту з даної картки

Ответ привата

Все в рамках закону
Банк зобов'язаний суворо дотримуватися вимог чинного законодавства України. Підстави для зняття арешту встановлюються Інструкцією про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої Постановою НБУ від 21.01.2004 № 22
Вам необхідно надати виписку до картки приватному підприємця для зняття арешту з даної картки
не удивили)))

В понедельник только смогу связаться с адвокатом(((И в понедельник должны деньги с биржи упасть на карту((( Если я закрою карту,они вернуться в казначейство,банк не сможет их провести

Назад
Угорі