Суд з єапб- повна поразка!!!

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 8K
Точно як мені писали дівчата, що не всі такі везучі . В хорошому значенні, без бє
Я сьогодні вперше!!!!! Вперше послала за руським кораблем!!!думаю, надовго, дістали!! Всі!!
Цікаво...я ж кажу в кого 2 міс і тіло 7 купує компанія Тігіпка ЕАВБ...в кого 10 і більше теж беруть...тобто неоднозначно. Хоча по висновку форуму- їм цікаві борги 10+. Я у факторі ризику по ходу. Не знаю, що зі мною сталося .. сьогодні..повний пофіг...на х..й...зла на них... Паніки немає ..я по ходу втомилася бути в напряму постійному. Ну реально чесно...байдуже стало ..просто раптово . Це нормально?
Помилка: втомилася бути у постійному напрягу!!! Вчора сказала: я втомилася, хочу спати. Вперше за тиждень спала чудово!! Дурне)))
Нема у них логіки.

Як буде в неї борг понад 150-200 - простіше в банкрутство буде піти і списати ніж боротись з ними...
Мені оцінив юрист банкрутство в 225 тис. О...в мене щоб було, я б все з %закрила і забула ще 18 грудня

Мені оцінив юрист банкрутство в 225 тис. О...в мене щоб було, я б все з %закрила і забула ще 18 грудня
О_О
можете мене набрати за консультацією, але, з власного досвіду, процедура (адвокат, АК, побічні витрати) 82-90 (самий потолок).
і реструктуризацію можна по максимуму мінімузувати... тут важко сказати в скільки це вийде. в декого це 20-30 тис за 5 років, в інших - 400-600 тис... і люди задоволені (оскільки до процедури платили по 30-40 тис в місяць банкам).
просто є юристи які знають як підготувати папери, але не знають деяких тонкощів...
на днях до мене телефонувала людина, якій в одній з контор (називати не буду, вони дійсно готують документи і ведуть справи) наобіцяли процедуру, а потім перед подачею перевірили, а внього будинок 200кв.м.+ (батьки подарували) і ще майно... в процедурі воно буде просто продане на користь кредиторів...
в результаті людину відговорив від процедури і пояснив що і як зробити, щоб повернути будинок на батьків і при цьому кредитори не змогли якось це оскаржити...
банкрутство поки що йому не потрібне...

Я спав шо младєнєц як тільки всіх послав і перестав хаотично шукати гроші аби їм віддати бєшені нарахування.
О-о-о-о-о, я як форум знайшов, сімку змінив, перестав спілкуватись із цими карлікодарасами, то світ став знову кольоровим.
Сон - це задоволення, без щоденних жахів і страхів: чи зателефонують о 6 ранку, чи прийде сусід сваритись, що я його зробив поручителем і т.п.
Ех, знав би про форум із самого початку, то скільки б грошей і нервів було врятовано. Але вже є як є))))

Київ нарахував господарчий суд 42 тис.за інші платежі не озвучують. Знайома сказала. Консультува
Это что за юрист такой?
Я писала, коли лиш потрапила на форум. Що тут в місті ходила. Потім форум читаю. І не ходжу нікуди
Я лиш не зрозуміла тоді нащо мені було то банкрутство, що він пропонував....8 мфо....в мене ж суми не такі вже величезні...🤔тоді ж не розуміла нащо і далі форум дивлюся.....

Останнє редагування:
Точно як мені писали дівчата, що не всі такі везучі . В хорошому значенні, без бє
Я сьогодні вперше!!!!! Вперше послала за руським кораблем!!!думаю, надовго, дістали!! Всі!!
Цікаво...я ж кажу в кого 2 міс і тіло 7 купує компанія Тігіпка ЕАВБ...в кого 10 і більше теж беруть...тобто неоднозначно. Хоча по висновку форуму- їм цікаві борги 10+. Я у факторі ризику по ходу. Не знаю, що зі мною сталося .. сьогодні..повний пофіг...на х..й...зла на них... Паніки немає ..я по ходу втомилася бути в напряму постійному. Ну реально чесно...байдуже стало ..просто раптово . Це нормально?
Помилка: втомилася бути у постійному напрягу!!! Вчора сказала: я втомилася, хочу спати. Вперше за тиждень спала чудово!! Дурне)))
не тільки ЄАПБ подає в суд. Просто одна із жадних контор яка має штат юристів..

Можливо до відома, але варто мабуть нам замислитись. сьогодні вияснилося, що моя знайома вже має майже 2рокиі 8 місяців прострочки по 26 мфо!!! Я особисто шокована, бо вона мені прийшла і розказала, ну я теж поговорила. До чого веду, подивилися її кредитну історію, вона знала і чекала термін 3 роки, що вийде... Ну по історії 24.02 2024 її чотири догори в сумі тіла по 12-18000 викупила еавб. Кажу, вибач, я читаю форум, чекай на суд. Суми вже гарні, будуть хотіти. Тобто висновок, викупляют....і потім суд. цікаво мілоан, селфі по її історії з тілом 1000-2000 тримають в себе, ще решта по 15-18 тис фінтраст теж викупив 26.01.2024. Ще є сісілонг який теж зеленими історі, не зрозуміло бо позначка продано і знак питання, але де прострочка зелений, тобто немає боргу...непонятно. до речі оновлення 20 січня історії. Тобто вони не лишають в спокої, до терміну викуплять. Роблю висновок, не дивлячись що 2 міс протермінування еавб купує, купує і далі. В когось суд 2 місяці прострочки, в когось три роки суд. По деяким договори МФО оновлення ще 2022 року. Тобто брешуть, що оновлюють. Є в неї сісілонг,є фінтраст, є споживчий центр, є ще єгроші,тобто трмабть в сеье тіло по 12 тис
Вибачте, Дівчинко, але я так і не зрозумів - про що варто нам замислитись?...)))
Шось Ви того... Без винця не обійтись)))

Підкажіть будь-ласка, бо не можу розібратись. Якщо самого тільки тіла по всім моїм МФО близько 200к, і квартира на мене, то є ризик, що можуть забрати через суд?

Підкажіть будь-ласка, бо не можу розібратись. Якщо самого тільки тіла по всім моїм МФО близько 200к, і квартира на мене, то є ризик, що можуть забрати через суд?
Навряд.
Якби це у вас в одному припустим банку було, тоді гіпотетично це можливо би було.

Назад
Угорі