Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нема у них логіки.Точно як мені писали дівчата, що не всі такі везучі . В хорошому значенні, без бє
Я сьогодні вперше!!!!! Вперше послала за руським кораблем!!!думаю, надовго, дістали!! Всі!!
Цікаво...я ж кажу в кого 2 міс і тіло 7 купує компанія Тігіпка ЕАВБ...в кого 10 і більше теж беруть...тобто неоднозначно. Хоча по висновку форуму- їм цікаві борги 10+. Я у факторі ризику по ходу. Не знаю, що зі мною сталося .. сьогодні..повний пофіг...на х..й...зла на них... Паніки немає ..я по ходу втомилася бути в напряму постійному. Ну реально чесно...байдуже стало ..просто раптово . Це нормально?
Помилка: втомилася бути у постійному напрягу!!! Вчора сказала: я втомилася, хочу спати. Вперше за тиждень спала чудово!! Дурне)))
Не такий страшний чорт як наші домисли
Останнім часом на форумі ширяться якісь панічні настрої з приводу судів з МФО і факторинговими компаніями. Десь влітку, якщо не зраджує пам’ять, почались крики про непереможність ЄАПБ. «Пощастило» мені мати з ними справу двічі. В першому позові звірятка об’єднали три договори: Качай, Зе та...