Суд з єапб- повна поразка!!!

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 8K
Так оцеж , мені зараз поки на поступки не йдуть , тому думаю в мене є пів року їх поігнорити , тим паче після того як я поспілкувався з АФК з посиланнями на закони вони й близьких турбувати перестали. Тому режим сніжинка ! Але дуже зараз хочу закрити кляті тенго та мілоан , їх боти мене до білля гарячки доведуть 😂
Тенго та мілоан продадуть Кредит-Капіталу, а ті майже на рівні з ЄАПБ подають до суду. ЄАПБ, зазвичай не тягнуть більше року після відкриття кредиту. Мої два кредита вже у судді, тому не раджу ігнорувати, якщо присилають якісь дуже акційні пропозиції, краще закривати. Але тільки по Гарантійному листу від них!!!
Тенго та мілоан продадуть Кредит-Капіталу, а ті майже на рівні з ЄАПБ подають до суду. ЄАПБ, зазвичай не тягнуть більше року після відкриття кредиту. Мої два кредита вже у судді, тому не раджу ігнорувати, якщо присилають якісь дуже акційні пропозиції, краще закривати. Але тільки по Гарантійному листу від них!!!
АФК закрила за тіло, але перед тим багато перемовин по ел.пошті було

Тенго вже передав мій договір ЄАПБ , але не жалію ! З самого початку знав що будуть суди , на данний момент закриваю клік кредит на 15000 і кредит плюс на 25000 ! Тут більше логіка в приоритеті , так як не хочу щоб договори з великими сумами попали до фактора який потім подасть в суд на сумму в 100+ тис )
Тенго вже передав мій договір ЄАПБ , але не жалію ! З самого початку знав що будуть суди , на данний момент закриваю клік кредит на 15000 і кредит плюс на 25000 ! Тут більше логіка в приоритеті , так як не хочу щоб договори з великими сумами попали до фактора який потім подасть в суд на сумму в 100+ тис )
Тим паче що тенго та мілоан відмовлялись надсилати мені гарантійний лист в момент коли я був готовий піти на зустріч , тепер нехай йдуть куди подалі !

ну... наверно надо готовиться к возможному суду.
100%

Тим паче що тенго та мілоан відмовлялись надсилати мені гарантійний лист в момент коли я був готовий піти на зустріч , тепер нехай йдуть куди подалі !
Так ви все вірно робите, спочатку закривайте по можливості де найбільше тіло, але домовлятеся про списання%, частини або повністю.
Багато кредитів закрила за тіло. А ті що не закрила за тіло, продали до ЄАПБ та Кредит-Капітал. Ті в свою чергу купкою подадуть позов, але на малі кредити до 6000 (їм не вигідно, по закону в 2 рази більше, бо це Споживчий кредит) це не страшно, а от більші від 10тис можуть робити проблеми
Клік кредит закрила по реструктуризації, по частковому списанню %. Але реструктуризація, це теж тяганина, щоб що місяця слідкуювати і часом не пропустити платіж

Так ви все вірно робите, спочатку закривайте по можливості де найбільше тіло, але домовлятеся про списання%, частини або повністю.
Багато кредитів закрила за тіло. А ті що не закрила за тіло, продали до ЄАПБ та Кредит-Капітал. Ті в свою чергу купкою подадуть позов, але на малі кредити до 6000 (їм не вигідно, по закону в 2 рази більше, бо це Споживчий кредит) це не страшно, а от більші від 10тис можуть робити проблеми
Клік кредит закрила по реструктуризації, по частковому списанню %. Але реструктуризація, це теж тяганина, щоб що місяця слідкуювати і часом не пропустити платіж

Останнє редагування:
Я домовлялася з ними, писала на електрону адресу представникові від ЄАПБ, якщо простіше, то на електрону адресу, яка була вказана в позовній заяві. Але гарантійного листа мені не надали, сказали: " Що при добровільному внесенні коштів за рішенням суду, політикою компанії не передбачено надання гарантійки в даній ситуації". Рішення суду набрало законної сили в кінці жовтня, перший платіж внесла в листопаді( домовлялася до 8 числа кожного місяця), в грудні не сплатила нічого, бо втратила роботу, коштів взагалі немає, не то що на кредити, жити немає за що. Що буде далі, навіть, боюсь уявити.
Закрили його ?

А що якщо немає офіційного доходу, працює але не офіційно. Що тоді буде після суду?

А що якщо немає офіційного доходу, працює але не офіційно. Що тоді буде після суду?
Відкриття виконавчого провадження.
Арешт рахунків.
Арешт майна при наявності.
І можуть хоч 20-30 років чекати з чого стягнути.

Відкриття виконавчого провадження.
Арешт рахунків.
Арешт майна при наявності.
І можуть хоч 20-30 років чекати з чого стягнути.
тобто якщо на мене оформлена квартира то вони можуть претендувати, щоб потім її продати та отримати з продажу ті гроші (частину з продажі) які присудив суд

тобто якщо на мене оформлена квартира то вони можуть претендувати, щоб потім її продати та отримати з продажу ті гроші (частину з продажі) які присудив суд
Якщо це Ваше єдине житло,то ні. І сума боргу має бути більша,ніж 20 мін зарплат. І це не обов'язково має статись.

Можуть... теоретично. На практиці такого не чув.

В ЄАПБ сильні юристи. Важко з ними боротись...
Ніякі вони не сильні, звичайні як і скрізь. Просто чомусь судді наші здебільшого хлопають вухами і танцюють під їх дудку. У мене взагалі був ідеальний відзив, обґрунтування як треба, не було ніде підтвердження отримання коштів мною і взагалі. Так суд першої інстанції присудив всю хотілку, а апеляційний зніс усе і залишив тіло. Ми всі теж були в шоці. Не повинні були...

Ніякі вони не сильні, звичайні як і скрізь. Просто чомусь судді наші здебільшого хлопають вухами і танцюють під їх дудку. У мене взагалі був ідеальний відзив, обґрунтування як треба, не було ніде підтвердження отримання коштів мною і взагалі. Так суд першої інстанції присудив всю хотілку, а апеляційний зніс усе і залишив тіло. Ми всі теж були в шоці. Не повинні були...
перевантаженість судів(((
пачка кредитів у одній справі.
ось суди і "забивають" на розгляд справи, і штампують рішення по першому ліпшому зразку із реєстру

перевантаженість судів(((
пачка кредитів у одній справі.
ось суди і "забивають" на розгляд справи, і штампують рішення по першому ліпшому зразку із реєстру
У меня судья Макаренко в Шевченковском Киева.
Уже 7 месяцев ИНН сносим 🤬
А у нее - ни секретаря, ни помощника. Еще и в отпуск ушла на 2 месяца...
И что делать? А ничего...

1707498910471.webp

:mosking::mosking:

Интересно почему?они типа смотрят что с челом можно будет со временем что то порешать я правильно понимаю?
незнаю державний виконавець перед орештом рахункив за правопорушення , у додатку монобанк за місяць до орешту приходе на телефон повідомлення від моно банку що виконавця служба зробила запрос по рахункам , а также в приватбанке , но в приватбанке повідомлення не було , через місяць моно та приват рахунки заблокували , але други банки котри в мене е а там ще 5-6 , були не тронуті

Пфф. Я 2.5 роки зносив в солом'янському суді....

Можливо до відома, але варто мабуть нам замислитись. сьогодні вияснилося, що моя знайома вже має майже 2рокиі 8 місяців прострочки по 26 мфо!!! Я особисто шокована, бо вона мені прийшла і розказала, ну я теж поговорила. До чого веду, подивилися її кредитну історію, вона знала і чекала термін 3 роки, що вийде... Ну по історії 24.02 2024 її чотири догори в сумі тіла по 12-18000 викупила еавб. Кажу, вибач, я читаю форум, чекай на суд. Суми вже гарні, будуть хотіти. Тобто висновок, викупляют....і потім суд. цікаво мілоан, селфі по її історії з тілом 1000-2000 тримають в себе, ще решта по 15-18 тис фінтраст теж викупив 26.01.2024. Ще є сісілонг який теж зеленими історі, не зрозуміло бо позначка продано і знак питання, але де прострочка зелений, тобто немає боргу...непонятно. до речі оновлення 20 січня історії. Тобто вони не лишають в спокої, до терміну викуплять. Роблю висновок, не дивлячись що 2 міс протермінування еавб купує, купує і далі. В когось суд 2 місяці прострочки, в когось три роки суд. По деяким договори МФО оновлення ще 2022 року. Тобто брешуть, що оновлюють. Є в неї сісілонг,є фінтраст, є споживчий центр, є ще єгроші,тобто трмабть в сеье тіло по 12 тис

Останнє редагування:
как раз факторинг это переуступка прав требований
прозвон это коллекторская деятельность (без переуступки прав требований)
прозвон это так сказать для новичков , а вось ктото да испугаеться грузива и побежит платить , все остальное для бывалых должников которые уже знают принцип работы коллекторов и самих мфо , и мфо понимают что телефонные звонки тут уже безполезны то и идут в ход суди та орешт рахункив майна тощо

Можливо до відома, але варто мабуть нам замислитись. сьогодні вияснилося, що моя знайома вже має майже 2рокиі 8 місяців прострочки по 26 мфо!!! Я особисто шокована, бо вона мені прийшла і розказала, ну я теж поговорила. До чого веду, подивилися її кредитну історію, вона знала і чекала термін 3 роки, що вийде... Ну по історії 24.02 2024 її чотири догори в сумі тіла по 12-18000 викупила еавб. Кажу, вибач, я читаю форум, чекай на суд. Суми вже гарні, будуть хотіти. Тобто висновок, викупляют....і потім суд. цікаво мілоан, селфі по її історії з тілом 1000-2000 тримають в себе, ще решта по 15-18 тис фінтраст теж викупив 26.01.2024. Ще є сісілонг який теж зеленими історі, не зрозуміло бо позначка продано і знак питання, але де прострочка зелений, тобто немає боргу...непонятно. до речі оновлення 20 січня історії. Тобто вони не лишають в спокої, до терміну викуплять. Роблю висновок, не дивлячись що 2 міс протермінування еавб купує, купує і далі. В когось суд 2 місяці прострочки, в когось три роки суд. По деяким договори МФО оновлення ще 2022 року. Тобто брешуть, що оновлюють. Є в неї сісілонг,є фінтраст, є споживчий центр, є ще єгроші.
6 рік пішов, поки що на мене не подала жодна гіуношарага

6 рік пішов, поки що на мене не подала жодна гіуношарага
Точно як мені писали дівчата, що не всі такі везучі . В хорошому значенні, без бє
Я сьогодні вперше!!!!! Вперше послала за руським кораблем!!!думаю, надовго, дістали!! Всі!!
Цікаво...я ж кажу в кого 2 міс і тіло 7 купує компанія Тігіпка ЕАВБ...в кого 10 і більше теж беруть...тобто неоднозначно. Хоча по висновку форуму- їм цікаві борги 10+. Я у факторі ризику по ходу. Не знаю, що зі мною сталося .. сьогодні..повний пофіг...на х..й...зла на них... Паніки немає ..я по ходу втомилася бути в напряму постійному. Ну реально чесно...байдуже стало ..просто раптово . Це нормально?
Помилка: втомилася бути у постійному напрягу!!! Вчора сказала: я втомилася, хочу спати. Вперше за тиждень спала чудово!! Дурне)))

Останнє редагування:
Можливо до відома, але варто мабуть нам замислитись. сьогодні вияснилося, що моя знайома вже має майже 2рокиі 8 місяців прострочки по 26 мфо!!! Я особисто шокована, бо вона мені прийшла і розказала, ну я теж поговорила. До чого веду, подивилися її кредитну історію, вона знала і чекала термін 3 роки, що вийде... Ну по історії 24.02 2024 її чотири догори в сумі тіла по 12-18000 викупила еавб. Кажу, вибач, я читаю форум, чекай на суд. Суми вже гарні, будуть хотіти. Тобто висновок, викупляют....і потім суд. цікаво мілоан, селфі по її історії з тілом 1000-2000 тримають в себе, ще решта по 15-18 тис фінтраст теж викупив 26.01.2024. Ще є сісілонг який теж зеленими історі, не зрозуміло бо позначка продано і знак питання, але де прострочка зелений, тобто немає боргу...непонятно. до речі оновлення 20 січня історії. Тобто вони не лишають в спокої, до терміну викуплять. Роблю висновок, не дивлячись що 2 міс протермінування еавб купує, купує і далі. В когось суд 2 місяці прострочки, в когось три роки суд. По деяким договори МФО оновлення ще 2022 року. Тобто брешуть, що оновлюють. Є в неї сісілонг,є фінтраст, є споживчий центр, є ще єгроші,тобто трмабть в сеье тіло по 12 тис
Як буде в неї борг понад 150-200 - простіше в банкрутство буде піти і списати ніж боротись з ними...

Назад
Угорі