Суд з єапб- повна поразка!!!

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 8K
Шлю Вам промені підтримки!.. ) :smile: Сподіваюсь, поки вони в своєму "судовому конвеєрі" розберуться, то у Вас все налагодиться!🤞

Iren7777, думаю, домовлятися варто, якщо в найближчому майбутньому матимете можливість сплатити їм повну суму.
Якщо ж не впевнені, то краще чекати відкриття виконавчого провадження.
Дякую за підтримку 😊

Доброго дня шановні форумчани звертаюся до Вас з порадою як поступити чи можна домовитися з єапб про закриття суми без відкриття провкадження.
відкриття провадження це гарантія того що сума не зміниться (+10% виконавцю звісно).

а так то прикро звісно

манівео, зе кредит, манібум
Интересно а какие сумы были что они в суд побежали?
Я домовлялася з ними, писала на електрону адресу представникові від ЄАПБ, якщо простіше, то на електрону адресу, яка була вказана в позовній заяві. Але гарантійного листа мені не надали, сказали: " Що при добровільному внесенні коштів за рішенням суду, політикою компанії не передбачено надання гарантійки в даній ситуації". Рішення суду набрало законної сили в кінці жовтня, перший платіж внесла в листопаді( домовлялася до 8 числа кожного місяця), в грудні не сплатила нічого, бо втратила роботу, коштів взагалі немає, не то що на кредити, жити немає за що. Що буде далі, навіть, боюсь уявити.
А сколько у Вас были по времени задолженности полгода год??

Останнє редагування:
Ви офіційно працевлаштовані?
Да я вообще смотрю кто что говорит у каждого разная ситуация в поведении одного и того же мфо вот и пойми как они будут действовать понятно если человек работает на дядю без офиц. трудоустройства так его посложнее привлекать а так как у меня то наверное попроще
Дякую за відповідь. Все-таки мені здається, що в більшості випадків офіційне працевлаштування грає роль, подадуть в суд чи ні. Не завжди, але все ж.
Вам тоже спасибо да вляпались в болото

без офиц. трудоустройства так его посложнее привлекать а так как у меня то наверное попроще
сложнее - тех, у кого 1. нет денег на банковских счетах 2. нет официальных доходов

сложнее - тех, у кого 1. нет денег на банковских счетах 2. нет официальных доходов
Интересно почему?они типа смотрят что с челом можно будет со временем что то порешать я правильно понимаю?

Интересно почему?они типа смотрят что с челом можно будет со временем что то порешать я правильно понимаю?
потому, что исполнителю проще взыскать при соблюдении условий выше

Дякую за відповідь. Все-таки мені здається, що в більшості випадків офіційне працевлаштування грає роль, подадуть в суд чи ні. Не завжди, але все ж.
А если не секрет у Вас много МФО у меня куча 25
потому, что исполнителю проще взыскать при соблюдении условий выше
Пеня штрафы?

А если не секрет у Вас много МФО у меня куча 25
В мене залишилось 10 (3 з них в єапб). Було 19 в 2021.
От весною буде 3 роки просрочкам. А судів ще не було. Аналізую) Офіційно не працевлаштована, може тому так.

В мене залишилось 10 (3 з них в єапб). Було 19 в 2021.
От весною буде 3 роки просрочкам. А судів ще не було. Аналізую) Офіційно не працевлаштована, може тому так.
Я понял спс а как у Вас было на тело шли некоторые тут усердно пишут что надо ждать время что бы они сами предложили хорошие условия?

Назад
Угорі