Суд з Кешберрі призначена дата

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 5K

Макси

Форумчанин
Дописи
494
Реакції
465
Бали
5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
5 жовтня буде суд і страшно і водночас радісно, що є надія що виграю. Побажайте мені удачі. Після суду напишу як все пройшло

5 жовтня буде суд і страшно і водночас радісно, що є надія що виграю. Побажайте мені удачі. Після суду напишу як все пройшло
Яка сума? Скільки не платили? У мене вони також є. Рік не плачу.

Я,теж вже,аж підпригнула,коли прочитала ? Подумала,що ці тугодуми пішли в суд
Про захист прав споживачів, напишу своїми словами смисл позову, я в них нічого не підписувала вони мені перевели кошти які я ним повернула, а вони з мене вимагають кошти надалі якось так
Дякую

Про захист прав споживачів, напишу своїми словами смисл позову, я в них нічого не підписувала вони мені перевели кошти які я ним повернула, а вони з мене вимагають кошти надалі якось так
Ох,не було Вам більш чим зайнятися?
Але удачки Вам всерівно)))

Дякую
Зрозуміла,ну т
Ох,не було Вам більш чим зайнятися?
Але удачки Вам всерівно)))
В них стільки неточностей в договорі, починаючи з назви самого договору який має бути кредитним договором або договором про надання позики, а в них просто договір, що коли я звернулася до юриста він сказав давайте спробуємо, тим більше що позов про захист прав споживачів безкоштовний, ось я і погодилися

Сколько юрист денег стоял ?

Назад
Угорі