Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яка сума? Скільки не платили? У мене вони також є. Рік не плачу.5 жовтня буде суд і страшно і водночас радісно, що є надія що виграю. Побажайте мені удачі. Після суду напишу як все пройшло
А,що Кешберрі,вже в суд подають?5 жовтня буде суд і страшно і водночас радісно, що є надія що виграю. Побажайте мені удачі. Після суду напишу як все пройшло
Не платили з грудня , брали в них 6000грнЯка сума? Скільки не платили? У мене вони також є. Рік не плачу.
Ми з юристом подалиА,що Кешберрі,вже в суд подають?
А кашаки,що в суд подають???5 жовтня буде суд і страшно і водночас радісно, що є надія що виграю. Побажайте мені удачі. Після суду напишу як все пройшло
Самі подалиА кашаки,що в суд подають???
А,на,що спиралися?Не платили з грудня , брали в них 6000грн
Ми з юристом подали
Зрозуміла,ну тоді удачки Вам)))Самі подали
Що саме в позові ?Ми з юристом подали
Я,теж вже,аж підпригнула,коли прочитала ? Подумала,що ці тугодуми пішли в судА кашаки,що в суд подають???
Я просто здивувалася,бо зазвичай я перша в списку?Я,теж вже,аж підпригнула,коли прочитала ? Подумала,що ці тугодуми пішли в суд
Я,думаю,що цим ,точно немає з чим туди йтиЯ просто здивувалася,бо зазвичай я перша в списку?![]()
Автор не томіть...5 жовтня буде суд і страшно і водночас радісно, що є надія що виграю. Побажайте мені удачі. Після суду напишу як все пройшло
Про захист прав споживачів, напишу своїми словами смисл позову, я в них нічого не підписувала вони мені перевели кошти які я ним повернула, а вони з мене вимагають кошти надалі якось такЯ,теж вже,аж підпригнула,коли прочитала ? Подумала,що ці тугодуми пішли в суд
ДякуюУдачі!
Ох,не було Вам більш чим зайнятися?Про захист прав споживачів, напишу своїми словами смисл позову, я в них нічого не підписувала вони мені перевели кошти які я ним повернула, а вони з мене вимагають кошти надалі якось так
Зрозуміла,ну тВ них стільки неточностей в договорі, починаючи з назви самого договору який має бути кредитним договором або договором про надання позики, а в них просто договір, що коли я звернулася до юриста він сказав давайте спробуємо, тим більше що позов про захист прав споживачів безкоштовний, ось я і погодилисяОх,не було Вам більш чим зайнятися?
Але удачки Вам всерівно)))
Сколько юрист денег стоял ?Про захист прав споживачів, напишу своїми словами смисл позову, я в них нічого не підписувала вони мені перевели кошти які я ним повернула, а вони з мене вимагають кошти надалі якось так
1500грн за весь час що він цим займаєтьсяСколько юрист денег стоял ?
Шкода,що ,Ви викинули ці кошти,але всеодно удачі,Вам!1500грн за весь час що він цим займається