Створення спілки постраждалих від Bit Capital

• Автор теми Автор теми Скала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 200
  • Перегляди Перегляди 10K
  • Теґи Теґи
    bitcapital crypsee
Ні. КЛТ хоча коладжі не роблять. Но телефонують до всіх. Минулого тижня дізналася що обзвонили родтичів назвали час та дату коли мають приїхати мене затримати по справі крадіжки. Явка всіх мала бути присутня☹️
Потім напишіть чи приїзджали до вас і затримували по справі крадіжки. І особливо, чи всі були присутні (лише родичі чи всі?) при вашому затриманні. Можна навіть зробити фото із затримувачами😂😂😂😂😂

Ні. КЛТ хоча коладжі не роблять. Но телефонують до всіх. Минулого тижня дізналася що обзвонили родтичів назвали час та дату коли мають приїхати мене затримати по справі крадіжки. Явка всіх мала бути присутня☹️
Якщо вони приїдуть до вас, ви теж зможете зателефонувати в тцк, і вже їх будуть затримувати

Останнє редагування:
самою кращою моральною компенсацією було б взагалі їм нічого не повертать. я б ще слухавку брав від них, казав би, так, є гроші, але платить не буду, і таке інше. Хай роблять ще колажів, і дзвонять кому завгодно.
Ну ось про що так довго говоримо

То так треба
Не переймайтеся
Якщо скарг від людей багато - то значить варто самій погрузитися у справу
Ваш нік - як назва одного з моїх найулюбленіших фільмів. Таких зараз не знімають. Але у Вашому випадку боротьби на полях Туманного Альбіону хеппіенду не буде.

Караючий меч правосуддя повинен впасти на голову цієї гідри!
Шкода, що містер Холмс і доктор Ватсон не дожили, вони б зарішали))

Останнє редагування:

Ваш нік - як назва одного з моїх найулюбленіших фільмів. Таких зараз не знімають. Але у Вашому випадку боротьби на полях Туманного Альбіону хеппіенду не буде.

Не будемо впадати у відчай... я надіюсь що у них є вправні послідовники, я в них вірю! Навіть на просторах Незалежної вже розробляються оперативні комбінації, які нанесуть разючий удар цьому злу.

Потім напишіть чи приїзджали до вас і затримували по справі крадіжки. І особливо, чи всі були присутні (лише родичі чи всі?) при вашому затриманні. Можна навіть зробити фото із затримувачами😂😂😂😂😂

Якщо вони приїдуть до вас, ви теж зможете зателефонувати в тцк, і вже їх будуть затримувати
Нажаль не приїхали. А я вже планувала стіл накрити, бо такі люди мали приїхати, даже наряд собі вибирала🤭

Не будемо впадати у відчай... я надіюсь що у них є вправні послідовники, я в них вірю! Навіть на просторах Незалежної вже розробляються оперативні комбінації, які нанесуть разючий удар цьому злу.
Так, зло має бути покаране. Тримаймо кулачки за Скотленд Ярд. No bitcapital in London!

Нажаль не приїхали. А я вже планувала стіл накрити, бо такі люди мали приїхати, даже наряд собі вибирала🤭
Я вам співчуваю. Ви так готувалися, наряд вибирали. А вони не приїхали. Я ж кажу вони всі бояться бути затриманими. Якісь брехуни😁

Я вам співчуваю. Ви так готувалися, наряд вибирали. А вони не приїхали. Я ж кажу вони всі бояться бути затриманими. Якісь брехуни😁
От їм би окопи покопати. Та з автоматом побігати🤔

Все буде добре ))) головне - віра, праця та наполегливість

Доброго вечора, шановне товариство,
Пропоную об‘єднати зусилля за для протидії Bit Capital та CrypSee.
Готуємо колективне звернення на блокування діяльності, підключаємо широкий розголос у мас медіа, систематизуємо скарги та заяви до контролюючих та правоохоронних органів; подаємо позови про захист честі і гідності через їх наклепи та навети, із стягненням сум компенсації моральної шкоди.
Дані особи не повинні почуватися безкарно та продовжувати свою діяльність.
І підключаємо ресурси за для пошуку їх операторів та так званих «менеджерів».
Ніхто не повинен уникнути відповідальності
Я за. І мені є що розповісти. Погрози,цькування і підміни номерів. Я готова якщо потрібно свідчити

Назву навіть придумав - Європейська Асоціація Постраждалих від Біткепітал. Скорочено - ЄАПБ. А ні, пишуть, що цей логін вже зайнятий))

На щастя поки не мала справи з Бітами, але от виникла ідея, може вийде щось з того.

Багато хто напевно чув за "офіси" в Україні які займаються шахрайством по відношенню до росіян, але і чехів, поляків також("Днепр это офисы..."). У моєму місті десь за останній рік 2 офіса прикрили, СБУ при співпраці з чеськими коллегами, читала що до 24.02.22 офіси які працювали по Росії також СБУ могли прикрити, бо була яка-не-яка але співпраця між консульствами, якщо русня відправляла скарги з доказами складу злочину, СБУ доводилось реагувати. Ясне діло куди зараз відправляють ті скарги з Раші.

Останнє редагування:
На щастя поки не мала справи з Бітами, але от виникла ідея, може вийде щось з того.

Багато хто напевно чув за "офіси" в Україні які займаються шахрайством по відношенню до росіян, але і чехів, поляків також("Днепр это офисы..."). У моєму місті десь за останній рік 2 офіса прикрили, СБУ при співпраці з чеськими коллегами, читала що до 24.02.22 офіси які працювали по Росії також СБУ могли прикрити, бо була яка-не-яка але співпраця між консульствами, якщо русня відправляла скарги з доказами складу злочину, СБУ доводилось реагувати. Ясне діло куди зараз відправляють ті скарги з Раші.
Шановна колего, поки ще не дуже зрозуміло, але цікаво)

Шановна колего, поки ще не дуже зрозуміло, але цікаво)
Якщо коротко, треба шукати інформацію по скамерським/шахрайські колл-центрам/"офісам" , а точніше - процедуру по міжнародному праву, як їх прикривають.

Наскільки я розумію - у тій же Чехії накопичилася критична маса заяв у поліції від людей , яких обдурили наші українські шахраї. Юридично - є постраждалі, є докази що "слід веде в Україну", а це вже склад злочину, яким чеська поліція/державна служба безпеки чи як там у них - почала тиснути на СБУ, типу як "ви допускаєте, що у вашій країні чиниться шахрайство проти наших громадян, наведіть порядок"

В теорії, є юридичний механізм за яким СБУ може так само тиснути на службу безпеки/поліцію Великобританії відносно Біт кепітал, і приймати міри і в Україні також.

Почитайте різні статті про "офіси" - по закону і екстрадиція є, і обшуки за місцем проживання якогось оператора, і операції по облаві офісів в Україні нашої СБУ сумісно з поліцією Чехії.

Якщо коротко, треба шукати інформацію по скамерським/шахрайські колл-центрам/"офісам" , а точніше - процедуру по міжнародному праву, як їх прикривають.

Наскільки я розумію - у тій же Чехії накопичилася критична маса заяв у поліції від людей , яких обдурили наші українські шахраї. Юридично - є постраждалі, є докази що "слід веде в Україну", в це вже склад злочину, яким чеська поліція/державна служба безпеки чи як там - почала тиснути на СБУ, типу як "ви допускаєте, що у вашій країні чиниться шахрайство проти наших громадян, наведіть порядок"

В теорії, є юридичний механізм за яким СБУ може так само тиснути на службу безпеки/поліцію Великобританії відносно Біт кепітал, і приймати міри і в Україні також.

Почитайте - по закону і екстрадиція є, і обшуки за місцем проживання якогось оператора, і операції по облаві офісів в Україні нашої СБУ сумісно з поліцією Чехії.
Дякую за відповідь, і підсумок цього?

Дякую за відповідь, і підсумок цього?
Ну, або триматися від криптопозик подалі, а якщо вже пізно - вочевидь потрібен юрист по міжнародному праву і напевно декілька🤷 Чим більший розголос, тим швидше ситуація "зрушиться з місця"

Наскільки я розумію - у тій же Чехії накопичилася критична маса заяв у поліції від людей , яких обдурили наші українські шахраї. Юридично - є постраждалі, є докази що "слід веде в Україну", в це вже склад злочину, яким чеська поліція/державна служба безпеки чи як там - почала тиснути на СБУ, типу як "ви допускаєте, що у вашій країні чиниться шахрайство проти наших громадян, наведіть порядок"

Почитайте - по закону і екстрадиція є, і обшуки за місцем проживання якогось оператора, і операції по облаві офісів в Україні нашої СБУ сумісно з поліцією Чехії.
Тут більше можна говорити не про шахрайство....а про примушення до виконання ц-п зобов'язань. Та й то теоретично.

Назад
Угорі