Створення спілки постраждалих від Bit Capital

• Автор теми Автор теми Скала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 200
  • Перегляди Перегляди 10K
  • Теґи Теґи
    bitcapital crypsee
Меня, нет. Я адекватно смотрю на сложившуюся ситуацию со всеми своими долгами у мфошек. Благо этих
Bit Capital та CrypSee у меня нет. Но помимо них хватает гемороя
Все буде добре, тримайтеся. Після темної ночі завжди приходить світанок. Зато це таке гарне сито по просіювання ближнього та дальнього оточення, ви зможете побачити хто дійсно з вами .

Отже ж cyku. Читаючи про них все більше і більше хочеться і справді вживати якихось активних заходів щоб їх покарали

Вкладення

• IMG_2724.webp
    IMG_2724.webp
    200.5 Кб · Перегляди: 215
  • IMG_2723.webp
    IMG_2723.webp
    207.8 Кб · Перегляди: 219
Отже ж cyku. Читаючи про них все більше і більше хочеться і справді вживати якихось активних заходів щоб їх покарали
Є ще одне товариство яке приблизно также працює як бітики. (Хоча здається залишилося недовго😏)

Ні. КЛТ хоча коладжі не роблять. Но телефонують до всіх. Минулого тижня дізналася що обзвонили родтичів назвали час та дату коли мають приїхати мене затримати по справі крадіжки. Явка всіх мала бути присутня☹️

самою кращою моральною компенсацією було б взагалі їм нічого не повертать. я б ще слухавку брав від них, казав би, так, є гроші, але платить не буду, і таке інше. Хай роблять ще колажів, і дзвонять кому завгодно.

Доброе утро. Так а что Вам все-таки написали/ответили с полиции Англии? Может это сможет помочь и другим людям которых они терроизируют?!
Тайна следствия

Так вони колажі роблять коли протермінування. Тобто ви їм не платили🤔
Платила частково
А Ви типу вважаєте , що коли протермінування - то треба вдаватися до злочину ????

самою кращою моральною компенсацією було б взагалі їм нічого не повертать. я б ще слухавку брав від них, казав би, так, є гроші, але платить не буду, і таке інше. Хай роблять ще колажів, і дзвонять кому завгодно.
Нє)))
То сильно просто
Я вже сплатила 300, надалі ні цента
Плюс ще з них здерти тисяч 5-10 уе за моральні страждання
Аби вони знали що таке право і закон

Останнє редагування:
Тайна следствия

Платила частково
А Ви типу вважаєте , що коли протермінування - то треба вдаватися до злочину ????

Нє)))
То сильно просто
Я вже сплатила 300, надалі ні цента
Плюс ще з них здерти тисяч 5-10 уе за моральні страждання
Аби вони знали що таке право і закон
Ви як досвідчений оперативник під прикриттям.... розумію... таємниця слідства- то запорука успіху в таких категоріях справ. Тож через терни до зірок! За коси та до ЗАГСу їх... ну тобто до цугундеру.

Ви як досвідчений оперативник під прикриттям.... розумію... таємниця слідства- то запорука успіху в таких категоріях справ. Тож через терни до зірок! За коси та до ЗАГСу їх... ну тобто до цугундеру.
Я не оперативник
Я скромний адвокат )

То так треба
Не переймайтеся
Якщо скарг від людей багато - то значить варто самій погрузитися у справу
Розумію, розумію. Я певен що у Вас для них приготовані приємні "сюрпризи", після застосування яких у них відпаде охота займатися свавіллям відносно добропорядних бюргерів. З цими халамидниками по іншому не можна ніяк! Караючий меч правосуддя повинен впасти на голову цієї гідри!

Оффтоп

Я тут фотоаппарат прикупил, никто не желает на платный фотосет?

Назад
Угорі