Створення спілки постраждалих від Bit Capital

• Автор теми Автор теми Скала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 8K
  • Теґи Теґи
    bitcapital crypsee

Скала

Форумчанин
Дописи
149
Реакції
174
Бали
68
Скала не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, шановне товариство,
Пропоную об‘єднати зусилля за для протидії Bit Capital та CrypSee.
Готуємо колективне звернення на блокування діяльності, підключаємо широкий розголос у мас медіа, систематизуємо скарги та заяви до контролюючих та правоохоронних органів; подаємо позови про захист честі і гідності через їх наклепи та навети, із стягненням сум компенсації моральної шкоди.
Дані особи не повинні почуватися безкарно та продовжувати свою діяльність.
І підключаємо ресурси за для пошуку їх операторів та так званих «менеджерів».
Ніхто не повинен уникнути відповідальності

Пропоную об‘єднати зусилля за для протидії Bit Capital та CrypSee.
Поддерживаю.
Для этого много и не нужно. Достаточно просто не брать там кредиты и все.
А то получается "а давай возьмём, в потом будем объединять усилия".

Поддерживаю.
Да.... такого точно не встретишь больше ни на одном ресурсе. " Нечего деньги раздавать...негодяи"!

Да.... такого точно не встретишь больше ни на одном ресурсе. " Нечего деньги раздавать...негодяи"!
Ну, я считаю, что не нужно брать деньги под конские проценты и тогда не будет проблем. Тем более об этих конторах гудит весь интернет.
Не было бы спроса , они бы и не работали. А если работают, значит выгодно? Значит есть спрос? Значит есть.

В Лондон?

Ну, я считаю, что не нужно брать деньги под конские проценты и тогда не будет проблем. Тем более об этих конторах гудит весь интернет.
Не было бы спроса , они бы и не работали. А если работают, значит выгодно? Значит есть спрос? Значит есть.

В Лондон?
Меня умиляет не это... не е.....е %, а просо деловой подход " Денег я взялъ и этого не отрицаю! Но зачем же мне их давали?" Эх вернуть бы эдак лет 15-20 назад...да воскресить старую гвардию наркоманов, тунеядцев, гоп-стопников.... и осведомить,что есть такие "чучела" котрые американские гроши роздают налево и направо... то они бы за мое здоровье свечки в церкви ставили с завидной регулярностью и первый тост был бы за меня.

В Лондон?
Звісно - адресу ставимо британську
Але подаємо через наші суди - в раках спец розділу ЦПК та норм міжнародного приватного права
До речі, на Скотланд-Ярд я вже написала заяву.
Вони чекають зворотній зв’язок від наших правоохоронців

Меня умиляет не это... не е.....е %, а просо деловой подход " Денег я взялъ и этого не отрицаю! Но зачем же мне их давали?" Эх вернуть бы эдак лет 15-20 назад...да воскресить старую гвардию наркоманов, тунеядцев, гоп-стопников.... и осведомить,что есть такие "чучела" котрые американские гроши роздают налево и направо... то они бы за мое здоровье свечки в церкви ставили с завидной регулярностью и первый тост был бы за меня.
О, сочувствующие битам появились ))) смотрите - все просто , есть гражданско - правовые отношения , и система взыскания и урегулирования долга
Есть уголовные преступления- это шантаж, угрозы, вторжение в частную жизнь, кража персональных данных, распространение порочащих сведений. И второе с первым ну вот никак не коррелирует
Мухи отдельно- котлеты отдельно
Андерстенд ?

Звісно - адресу ставимо британську
Але подаємо через наші суди - в раках спец розділу ЦПК та норм міжнародного приватного права
До речі, на Скотланд-Ярд я вже написала заяву.
Вони чекають зворотній зв’язок від наших правоохоронців
Я вважав,що вже побачив тут майже все... але вже бачу непереливки буде й Скотланд-Ярду.

В Лондон?
Проблемы не в возврате долга , а в том что при урегулировании данного вопроса и в процессе переговоров о погашении - они совершают преступление .
Понимаете ? Это чистая ст.182 УК и в принципе ст.190 УК

Я вважав,що вже побачив тут майже все... але вже бачу непереливки буде й Скотланд-Ярду.
А то
Вони інформацію сприйняли досить серьйозно та адекватно.
Бо в цивілізованих суспільствах при стягнені боргу, поза судом та офіційними , передбаченими законом, процедурами - вдаватися до погроз, наклепу та переслідування - ну це дійсно серьйозно

Поддерживаю.
Знаете, так говорят жертвам изнасилований
Нечего было надевать короткую юбку - сама спровоцировала
Сама виновата
Надеюсь , Вы ими не заангажированы))

Останнє редагування:
Проблемы не в возврате долга , а в том что при урегулировании данного вопроса и в процессе переговоров о погашении - они совершают преступление .
Вы следователь?
190? Мошенничество? Сомнительно.
Я сторонник не создавать себе проблем, чем потом их героически преодолевать.

Бо в цивілізованих суспільствах при стягнені боргу, поза судом та офіційними , передбаченими законом, процедурами - вдаватися до погроз, наклепу та переслідування - ну це дійсно серьйозно
Даже ещё не так давно, в начале 2000х, за невозвращенный долг (и пофиг какие там проценты, пусть даже чел согласился на 100% в месяц да ещё и в у.е, как тогда было принято называть американский доллар), у чела могли быть весьма серьезные проблемы. Это было незаконно? Естественно! Но какая вероятность, что тип победит в милицию? А что ему там скажут?

А то

Сама виновата
Я не дуже розуміюся в цих 182 та 190... але якщо є можливість їх посадити то потрібно це зробити!

Сама виновата
Совершенно разные вещи. Н🤬сильник может быть психически более, и там не важно, какая была юбка. А тут все указано в договоре.

А то

Сама виновата
Мені дуже цікава ця тема. А чи не можна було б поглянути, що Вам з англійської поліції відповіли? Ви мабуть юрист по уголовним ділам?

Мені дуже цікава ця тема. А чи не можна було б поглянути, що Вам з англійської поліції відповіли? Ви мабуть юрист по уголовним ділам?
«Лондон Із зе капітал оф грейт брітан» щось таке відповіли)

Я от читаю форум по цим бітам, у мене теж вони є, але я дійсно не розумію навіщо люди витрачають нерви та час на них. Вони крім дзвінків нічого не можуть. А з них роблять прям решал, що за борг в 500 баксів їдуть ламати ноги. Ну камон. Якщо немає чим платити - ігнор та і все. Піар компанію їм роблять, все більше людей знає про них, і тепер ще хтось може влізти в цей пиз🤪ець

можливість їх посадити то потрібно це зробити
А за що їх саджати?

Я от читаю форум по цим бітам, у мене теж вони є, але я дійсно не розумію навіщо люди витрачають нерви та час на них. Вони крім дзвінків нічого не можуть. А з них роблять прям решал, що за борг в 500 баксів їдуть ламати ноги. Ну камон. Якщо немає чим платити - ігнор та і все. Піар компанію їм роблять, все більше людей знає про них, і тепер ще хтось може влізти в цей пиз🤪ець

А за що їх саджати?
Ну про них всі пишуть, скаржаться. То мабуть є за що? Тільки я в цьому не дуже розуміюся.

А за що їх саджати?
ст.182 ККУ

А за що їх саджати?
Та плюс спробувати стягнути моральну шкоду
Мені особисто спричинили страждань на мільйон так точно

Колажі із наклепом щодо мене та моєї родини
Розсилку таких колажів
Вже за одне те, що вони виставили мене наркозалежною - треба 500000 компенсації
С…кі лагерні, я їм надам урок

В Лондон?
Спрос є, це один з їхніх криптогаманців, суми там щодня нормальні крутяться. Якщо там все позики звісно.

О такі в них обороти

ст.182 ККУ

Та плюс спробувати стягнути моральну шкоду
Мені особисто спричинили страждань на мільйон так точно
Проблема в тому що це кол-центр який діє позаправовим полем. Чисто теоретично їх мають переслідувати і закрити правоохоронні органи в рамках кримінального правопорушення. Однак своїми надприбутками вони вміють ділитися з тими ким потрібно (незважаючи на те що до поліції було написано уже тисячі заяв, були числені звернення громадських організацій до правоохоронних органів і тд і тп). А стосовно судового шляху завтра напишу бо вже спати хочу

Вкладення

• IMG_2720.webp
    IMG_2720.webp
    79.3 Кб · Перегляди: 230
  • IMG_2719.webp
    IMG_2719.webp
    98.3 Кб · Перегляди: 224
Останнє редагування:
РЕВОЛЮЦИЯ, товагещи!

Автор, а вы молодец, я так давно не смеялся.
Особенно порадовала формулировка "сочувствующие битам" - это прям ТОП :)
битарасы работают на територии Украины не легально, у них нет лицензии НБУ - всё равно топаем и берём у них, потом не можем отдать, воем.
про моральный ущерб отдельная хохма: пол ляма, лям, та чего вы мелочитесь, пишите сразу 10, а лучше 50.
Мне искренне интересно понаблюдать за этим делом, если, конечно, оно до этого дойдёт (в чём я искренне сомневаюсь)
Один чудак уже подал в суд на битов, ржали всем форумом.
Автор, вы не жертва изнасилования, вы мне напоминаете таких себе людишек, которые одалживают деньги, а потом, когда ты просишь их вернуть, обвиняют тебя в этом.
Вы взяли у них деньги, согласились на их условия, не вернули. И как, по-вашему, должна действовать контора, которая работает не легально, еще и через крипту, где фиг докажешь сам факт передачи средств, а?
Я прям восхитился - взяла бабки не по закону, но требует чтобы взыскивали именно по закону. Бедный Скотланд Ярд.
Ну, и отдельного восхищения заслуживает этот ноунем революционный постинг, я почти транспорант подготовил.

В общем, не теряйтесь, как преподадите им урок - обязательно отпишите.

Назад
Угорі