Странно, что не звонят..

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alina

Форумчанин
Дописи
176
Реакції
30
Бали
68
Alina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочка 1,3 дня по:
Алекс кредит 3 дня
КФ 1день
Твої гроші 1 день
ПЕЙ Понг 1 день
Кредит ап 1 день
Не звонят, кроме пей понг-напоминания, и то 1 раз
Или это затишье перед бурей?

Рано ещё. В понедельник начнут звонить.

Прострочка 1,3 дня по:
Алекс кредит 3 дня
КФ 1день
Твої гроші 1 день
ПЕЙ Понг 1 день
Кредит ап 1 день
Це початок(((

Тримайтесь

Это да... У вас как давно Прострочка? Во многих мфо? Как боритесь с ними?
Мфо багато 22 . просрочка почалась в 7. Борюсь ще ніяк просто хто звонить трубку беру, хамлять деколи мовчу, деколи говорю все що думаю, от кредитап не могла вже слухати почала ій хамити у відповідь, а вона до подружки смс написала тіпа щоб вона мені помогла гроші віддати. Найбільше дістає бистрозайм сил нема і це просрочка 6 днів, притому що є займи з 15 днів просрочення.

Мфо багато 22 . просрочка почалась в 7. Борюсь ще ніяк просто хто звонить трубку беру, хамлять деколи мовчу, деколи говорю все що думаю, от кредитап не могла вже слухати почала ій хамити у відповідь, а вона до подружки смс написала тіпа щоб вона мені помогла гроші віддати. Найбільше дістає бистрозайм сил нема і це просрочка 6 днів, притому що є займи з 15 днів просрочення.
У Меня быстрозайм скоро тоже будут

У Меня быстрозайм скоро тоже будут
Я д*pa просто скільки грошей назичила в знайомих і теба було займи закривати, а я всі пролонгувала один другий раз, а тепер лишилась винна 2100 доларів людям і тим су..ам винна далі. Просто жесть як я так туплю і навчило ,але все одно як в тумані. А зараз без роботи і віддавати вже нічим взагалі!!! Нікому ні в тих кого зичила ні тим мфо довбаним. Не повторюйте моіх помилок люди не зичте не прекредитовуйтесь це все страшна боргова яма, яка загребе вас з потрохами.

Я д*pa просто скільки грошей назичила в знайомих і теба було займи закривати, а я всі пролонгувала один другий раз, а тепер лишилась винна 2100 доларів людям і тим су..ам винна далі. Просто жесть як я так туплю і навчило ,але все одно як в тумані. А зараз без роботи і віддавати вже нічим взагалі!!! Нікому ні в тих кого зичила ні тим мфо довбаним. Не повторюйте моіх помилок люди не зичте не прекредитовуйтесь це все страшна боргова яма, яка загребе вас з потрохами.
Держись!!! Я почти в такой же ситуации. Сама вся на нервах.

Держись!!! Я почти в такой же ситуации. Сама вся на нервах.[/QUO Та я вже з ким з друзів спілкуюсь сама розказала. Хай думають що хочуть, хто не знає не зрозуміє це понятно. А рідних шкода. Я тому ті пролонгаціі робила бо могла закрити половину точно. Щоб ім не дзвонили, а в ітозі пройшов час пролонгація закінчилась і знову пі...ц. Не знаю що робити і вже і не хочу нічого робити, просто задовбало платити тим с...кам. Сьогодні получила розрахункові і пішла дітей вділа і правильно зробила, а то носила як скажена ім гроші.

Держись!!! Я почти в такой же ситуации. Сама вся на нервах.
А у вас багато займів?

А у вас багато займів?
Наверное около 20,22

А у вас багато займів?
Верно дети, семья- это привыше всего! Ситуация не из лучших но что случилось то случилось.. Прорвёмся !! Я только переживаю чтоб моё лицо, фото не гуляло по интернету

Наверное около 20,22
Наверное около 20,22

Верно дети, семья- это привыше всего! Ситуация не из лучших но что случилось то случилось.. Прорвёмся !! Я только переживаю чтоб моё лицо, фото не гуляло по интернету
І я переживаю. З фейсбуку видалилась давно, але маю сторінку під іншим імям без фото і друзів, і заходжу в групу таку як підслухано і там з могт міста фото хлопця що він боржник і аферист і таким жирним шрифтом хай місто знає свого героя.

Прострочка 1,3 дня по:
Алекс кредит 3 дня
КФ 1день
Твої гроші 1 день
ПЕЙ Понг 1 день
Кредит ап 1 день

Сейчас очень большой наплыв заявок практически во всех МФО. В некоторых компаниях взыскание по экспресс-курсу «переобули» в вериков и вперёд, потому что реально штат вериков не вывозит нагрузки.

А у меня перешли в ночной режим. В 1.30 ночи 3 номера заблокированы с базы антиколлектора....

Они и в три ночи могут звонить. Хорошо что есть черный список.
Я думаю сегодня в честь воскресения лайтовый режим)а с понедельника подзарядка телефону в помощь)да пребудет с нами терпение)

Быстрозайм ГОВН..КИ еще те...

Прострочка 1,3 дня по:
Алекс кредит 3 дня
КФ 1день
Твої гроші 1 день
ПЕЙ Понг 1 день
Кредит ап 1 день
Устанавливайте ЧС срочно на телефон)

Alina, А моє фото вже гуляло в інтернеті .Нічого пережила .

І я переживаю. З фейсбуку видалилась давно, але маю сторінку під іншим імям без фото і друзів, і заходжу в групу таку як підслухано і там з могт міста фото хлопця що він боржник і аферист і таким жирним шрифтом хай місто знає свого героя.
как группа назыв?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі