Kredit_s
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1522
- Реакції
- 2484
- Бали
- 5480
Kredit_s не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Де?Там вже нова тема є
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де?Там вже нова тема є
В том то и дело... Это вообще отдельная категория...В моей голове много вымышленной информации - фантазия у меня бурная!)
Понятно...)))))))Маri, ше пришиють статью шахрайка,шо документи не змінила.
Ну мы так предполагаем...Кредит в мфо
Так,шукаю юриста,маю питання.Хто допоможе?
Це нова тема автораТак,шукаю юриста,маю питання.Хто допоможе?
Так,шукаю юриста,маю питання.Хто допоможе?
Це нова тема автора
Та і я не все життя,але Вам тут написали люди,написали юристи,а Ви далі?Не довіряєте,сходіть до юриста в свому місті.Як би я ваажала,що тут всі клоуни і не дослухалась до людей які раніше тут,то б не жила щасливо зі своїми 37 вже півроку.Ви,краще читайте.Не хотіла Вас образити
Наверное в Вайбер ей какой-то Ахмед что-то страшное написал - вот человек и запаниковал!)Мені Здається, що автор належить до тієї категорії, якій пояснюєш, а потім через деякий час вона знову приходить і запитує те саме.
Правильно сходіть до юриста в своєму місті, заплатіть нормальні гроші. Він вам звичайно не допоможе. Потім повернетеся на форум і можливо вже тут звернетеся до правильного юриста)Та і я не все життя,але Вам тут написали люди,написали юристи,а Ви далі?Не довіряєте,сходіть до юриста в свому місті.Як би я ваажала,що тут всі клоуни і не дослухалась до людей які раніше тут,то б не жила щасливо зі своїми 37 вже півроку.Ви,краще читайте.Не хотіла Вас образити
В мене знайома така є,дуже важко спілкуватися з такою людиноюМені Здається, що автор належить до тієї категорії, якій пояснюєш, а потім через деякий час вона знову приходить і запитує те саме.
Це не я зібралася до юристаПравильно сходіть до юриста в своєму місті, заплатіть нормальні гроші. Він вам звичайно не допоможе. Потім повернетеся на форум і можливо вже тут звернетеся до правильного юриста)

Кожен третій- четвертий.В мене знайома така є,дуже важко спілкуватися з такою людиною
Я не про вас)В мене знайома така є,дуже важко спілкуватися з такою людиною
Це не я зібралася до юриста![]()
![]()
То я зрозуміла.Я майже на всі свої питання ,відповіді знайшла тут,а з більш складнішими звертаюся до юристівКожен третій- четвертий.
Скажу вам так : тут на форумі є з десяток юристів або досвідчених людей. Читаючи їхні пости можна отримати відповіді на безліч питань, при чому за які б адвокати взяли б купу грошей.
Так, от що дивує - люди замість того щоб подякувати - нехтують, возмущаються і просто хамлять. Реально *****. І я завжди цитую:
Нє мечите бисер перед свиньями, ибо придут и потопчут
Я не про вас)
коли починають звонити окружаючим 14 днів просрочка. задовбують сильно?Александр25, да просрочка есть,но меньше месяца
ничего исправлять не нужно, они сами про все позаботятся)Год назад брала в манивео кредит,брала на старый паспорт и фамилию,так там все осталось,пользовалась год.Когда вышла замуж в октябре , и сменила паспорт на IDкарту и фамилию,неисправила в данных,забыла.Вот в мае брала кредит опять,вышла просрочка,и...тУт я вспоминаю что там и фамилия и паспорт и статус замужем! неправильно.
Что делать,это нарушение каких то там законов,они могут предьявить что я нарушила законы?Или как?
Не могут. .мошенничество это если ты берёшь на чужие документы, а если на свои , это гражданско правовые отношения, а не уголовные.Если будет суду-то могут,но на практике не встречал такого по судовим справам
У меня соц выплата по инвалидности, и в документах везде пишется соц выплатаНет, ещё по выслуге есть...
Значит у Вас третья рабочая... И Вы не получаете пенсии...У меня соц выплата по инвалидности, и в документах везде пишется соц выплата