Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Это посмотрим как в будущем оно будут вести себя)
Читаю форум сами, сами предлогают оплатить только тело, но наверн несколько месяцов должно пройти
Монейвео уже с 11 за неделю 30 насчитали, прилонгаций было на 16, это не реальные цифры
Я подготовил ее еще до звонков, но не сказал что это мои долги, она будет посылать их, так же папа и сестра, это самые родные.
Кого еще они найти могут?
Сейчас нахожусь за границей, указана старая работа, пусть звонят)
В п'ятницю зробили розсилку смс,мамв папі сестрі і тітці,не знаю чому тітці вона кіпішує думає що вона поручительство,ще телефонував автовідповідач мені і батькові.
Post automatically merged:
Сьогодні теж отримала,такі смс як у Вас,тепер переживаю яких ще сюрпризів чекати.
В п'ятницю зробили розсилку смс,мамв папі сестрі і тітці,не знаю чому тітці вона кіпішує думає що вона поручительство,ще телефонував автовідповідач мені і батькові.
Сьогодні теж отримала,такі смс як у Вас,тепер переживаю яких ще сюрпризів чекати.
Ой, я пришла на форум не сколько дней назад, думала вот я тут самая тупая!К примеру Форза... 3000 тело, прологи 6 раз по 978грн, потом звонок от оператора а еще 70 грн кто платить будет!?. Ой простите сею минуту, И что?,Я л0х платила...
Не платите, будьте умней чем я, я хочу держать марку?
Я просто боюсь представить сколько я заплатил им всем, просто огромные деньги
И хотят еще
Если бы не форум я не знаю что было
Моникам тысяч 30 отдал наверн, сейчас подумаю аж мурашки по коже
яка поліція? прокуратура? ще трохи і СБУ та Нацгвардія не за горами.
Білшість мари постів це якесь мечання про те щоб йти на реструктуризації та погоджуватись на умови МФО.
яка поліція? прокуратура? ще трохи і СБУ та Нацгвардія не за горами.
Білшість мари постів це якесь мечання про те щоб йти на реструктуризації та погоджуватись на умови МФО.
Простите!Может не в тему, я плохо знаю правила форума.
Ведь у нас сейчас очень хороший Лидер страны!Не к нему притензии, если нас читают каллы, сотрудники МФО, думаю и кибер/и трата-та органы, нас унижают, доводят до сама убийств.
Мы пишим, звоним в соответсвуещие органы органы, что не так?
Почему не обратить внимание?И вправду, кому мы оплатили за 4000 процентов 10000?Не Васе с Юр/образованием, правда?Кто стоит за этим?
Админ, прости!
Реально достало.
Простите!Может не в тему, я плохо знаю правила форума.
Ведь у нас сейчас очень хороший Лидер страны!Не к нему притензии, если нас читают каллы, сотрудники МФО, думаю и кибер/и трата-та органы, нас унижают, доводят до сама убийств.
Мы пишим, звоним в соответсвуещие органы органы, что не так?
Почему не обратить внимание?И вправду, кому мы оплатили за 4000 процентов 10000?Не Васе с Юр/образованием, правда?Кто стоит за этим?
Админ, прости!
Реально достало
Єдине що кали можуть зробити це звонити та пускати пусті погрози.
Чомусь люди не мають бажання вийти на ютюб наприклад і послухати як кали звонять пранкерам, там і заборгованості по 4-5 років є, і то саме їм втикають про суди та групи захвату.
Та більше - в Україні Поліція не займається мікро кредитами, якщо майна в залог не було при складі договору то сміло ігнорувати, в мене з 50-60 займів з 2012 року довели до кінцевого суду тільки 2 - суди я прогуляв так як не живу в Україні постійно то "група взыскания" тільки макалутури в дверях лишила на місці моєї прописки де не живу з 1998 що вони приїзджали та не застали, а в 2014 коли то мфо збанкрутувало то взагалі тишина.
Немає ніякого спецназу чи тройки яка приїде, вибє двері і останню їду з холодильника забере а потім на вулицю викине.
Єдине що кали можуть зробити це звонити та пускати пусті погрози.
Чомусь люди не мають бажання вийти на ютюб наприклад і послухати як кали звонять пранкерам, там і заборгованості по 4-5 років є, і то саме їм втикають про суди та групи захвату.
Та більше - в Україні Поліція не займається мікро кредитами, якщо майна в залог не було при складі договору то сміло ігнорувати, в мене з 50-60 займів з 2012 року довели до кінцевого суду тільки 2 - суди я прогуляв так як не живу в Україні постійно то "група взыскания" тільки макалутури в дверях лишила на місці моєї прописки де не живу з 1998 що вони приїзджали та не застали, а в 2014 коли то мфо збанкрутувало то взагалі тишина.
Немає ніякого спецназу чи тройки яка приїде, вибє двері і останню їду з холодильника забере а потім на вулицю викине.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.