статья 190. Шахрайство

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго вечора шановні форумчани сьогодні знову атакував а банк, але вже цуікава ситуація повідомили шо телефонують з відділу докримінального розгляду і моя справа знаходиться там. ще повідомили що зараз я судюся з єапб. представник а банку мені каже що у Вас суд з єапб і відкрите провадження що Ви собі думаєте. якщо ми подамо до суду і суддя зверне увагу на те що в мене суд з єапб і може інкримінувати як шахрайство бо я взяла кошти і не віддаю. і питає мене можливо у вас напевно ще є борги. я йому кажу яке має відношення абанк до єапб і до суду. і звідки вони про це дізналися цікаво. і знову мені про 190 статтю. в мене знову почалися нерви. довбе чому я не платю і так далі. пропонує мені рекстуризацію. а далі каже що немає в нас конструктивного діалогу і поклав трубку. прислали смс що передали договір на іншу стадію так як я не маю наміру вирішувати питання у добровільному порядку. підскажіть як поступити в мене від них немає спокую. не платю з грудня 2021 року до цього часу платила 1,5 роки без просрочки.
Ну що ж, слідуючи кому передадуть Вашу справу це буде відділ Літаючих Мавп, які прилетять до Вас з міжгалактичного відділу. І Вас відправлять добувати криптоліт для міжгалактичних тарілок.
Це що я вище написала, рівноцінно тому, про що Вам говорили по телефону. Це ні про що. Перевіряйте себе в ЄРБ і Судовій владі. А все інше, це фантастичні історії.

Ну що ж, слідуючи кому передадуть Вашу справу це буде відділ Літаючих Мавп, які прилетять до Вас з міжгалактичного відділу. І Вас відправлять добувати криптоліт для міжгалактичних тарілок.
Це що я вище написала, рівноцінно тому, про що Вам говорили по телефону. Це ні про що. Перевіряйте себе в ЄРБ і Судовій владі. А все інше, це фантастичні історії.
а що Ви скажете про те що вони мені говорять про єапб. звідки вони про це взнали

а що Ви скажете про те що вони мені говорять про єапб. звідки вони про це взнали
Ви про відкриті сайти мінюста Судова влада і АСВП не чули?
Мабуть що ні.
Хто завгодно, хто знає ваше ПІБ може це перевірити і знати які у вас провадження і з ким судитесь.
Шкода що за два роки перебування на форумі ви ще досі цього не знаєте.

Ви про відкриті сайти мінюста Судова влада і АСВП не чули?
Мабуть що ні.
Хто завгодно, хто знає ваше ПІБ може це перевірити і знати які у вас провадження і з ким судитесь.
Шкода що за два роки перебування на форумі ви ще досі цього не знаєте.
чула звісно. і сама там переглядаю про себе інформацію. як кажуть в мене просто з голови вилетіло це.
а скажіть якщо людина судиться по другим наприклад банкам чи мфо то суддя буде переглядати ці справи і на них звертати уваги чи йому нема різниці з ким ви судитесь. бо мені представник сказав шо суддя може проаналізувати що в є ще суди по кредитам і розглядати це як шахрайство
бо в мене вже знов паніка почалася як на початку просрочки шараг коли почаоися дзвінки

Останнє редагування:
чула звісно. і сама там переглядаю про себе інформацію. як кажуть в мене просто з голови вилетіло це.
а скажіть якщо людина судиться по другим наприклад банкам чи мфо то суддя буде переглядати ці справи і на них звертати уваги чи йому нема різниці з ким ви судитесь. бо мені представник сказав шо суддя може проаналізувати що в є ще суди по кредитам і розглядати це як шахрайство
Суддя не може в іншому процесі приймати до уваги докази з іншої справи. Тільки в тому випадку, якщо справи об'єднають.

Яке це має відношення "по суті" цієї справи? Ніякого

бо в мене вже знов паніка почалася як на початку просрочки шараг коли почаоися дзвінки
А хіба шахрайство не є криміналом ? А у вас ? Наступного разу посилайте представника далеко

Шахрайство це коли ви взяли кошти з метою їх неповернення, це вони мають ще довести. Презумпція невиновності - чули про таке? Киньте їм 2 гривні, хай розподіляють )) хоча ні, не треба кидати нічого, може згодиться та вони пропустять строки позовної давності ))

Забить и забыть...
ЛЮДИ! Вы вааще о чем?
Звонят придурки. Это их работа придурошная. Вы зачем в таких превращаетесь?

Колективно очкуємо, що незрозумілого?)))
Від колективного очкування, очко не стає колективним.

1698864003385.png

Назад
Угорі