Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Після такого треба зафігачити пост про петицію ПрезидентуСила у єдності )
Влітку 22го полізла на сайт ОП підписати петиції, думала може щось за кредити буде.. але, як виявилось, питання лгбт на той момент було найпопулярнішим )) ладно, ми нє машеннікіПісля такого треба зафігачити пост про петицію Президенту
І дати посилання для голосування![]()
та я їм вже накидала порядка 11000 тисяч гривень при тілі 15 але вони зарахували лише 3 на тіло а то все % хитромудрі.Шахрайство це коли ви взяли кошти з метою їх неповернення, це вони мають ще довести. Презумпція невиновності - чули про таке? Киньте їм 2 гривні, хай розподіляють )) хоча ні, не треба кидати нічого, може згодиться та вони пропустять строки позовної давності ))
То не дивно. У мене в суми 205 тис вже 350 за війну накапало у нихта я їм вже накидала порядка 11000 тисяч гривень при тілі 15 але вони зарахували лише 3 на тіло а то все % хитромудрі.
Тоді просто не спілкуйтеся і не накручуйте себета я їм вже накидала порядка 11000 тисяч гривень при тілі 15 але вони зарахували лише 3 на тіло а то все % хитромудрі.
дякую всім за поради. номер не можу змінити бо він в мене вже давно. а взяла слухавку бо думала що по роботі дзвонять ось така ситувція.
Просто на спілкуйтеся з ними. Сенсу немата мені вже теж майже 19 нарахували під час війни. пропонувала ім вносити по можливості якісь суми не хочуть тільки рекстуризація
Не варто так робити. Хоча ви і самі це зрозумілита мені вже теж майже 19 нарахували під час війни. пропонувала ім вносити по можливості якісь суми не хочуть тільки рекстуризація