Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27265
- Реакції
- 67642
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну що ж, слідуючи кому передадуть Вашу справу це буде відділ Літаючих Мавп, які прилетять до Вас з міжгалактичного відділу. І Вас відправлять добувати криптоліт для міжгалактичних тарілок.Доброго вечора шановні форумчани сьогодні знову атакував а банк, але вже цуікава ситуація повідомили шо телефонують з відділу докримінального розгляду і моя справа знаходиться там. ще повідомили що зараз я судюся з єапб. представник а банку мені каже що у Вас суд з єапб і відкрите провадження що Ви собі думаєте. якщо ми подамо до суду і суддя зверне увагу на те що в мене суд з єапб і може інкримінувати як шахрайство бо я взяла кошти і не віддаю. і питає мене можливо у вас напевно ще є борги. я йому кажу яке має відношення абанк до єапб і до суду. і звідки вони про це дізналися цікаво. і знову мені про 190 статтю. в мене знову почалися нерви. довбе чому я не платю і так далі. пропонує мені рекстуризацію. а далі каже що немає в нас конструктивного діалогу і поклав трубку. прислали смс що передали договір на іншу стадію так як я не маю наміру вирішувати питання у добровільному порядку. підскажіть як поступити в мене від них немає спокую. не платю з грудня 2021 року до цього часу платила 1,5 роки без просрочки.
Це що я вище написала, рівноцінно тому, про що Вам говорили по телефону. Це ні про що. Перевіряйте себе в ЄРБ і Судовій владі. А все інше, це фантастичні історії.