Старое ИНН и призыв

• Автор теми Автор теми DemonBoy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 581

DemonBoy

Перевірений
Дописи
989
Рішення
1
Реакції
1003
Бали
3935
Доброе времени суток, уважаемые форурчане! Может быть, кто знает, есть ли в законе такое как, отмена исполнительной надписи или её же отмена, если вот-вот только на этой неделе призвали. Вручили повестку на на работе на явку в военкомат а военкомат на курс молодого бойца. Так сказать, на обучение от военкомата в другой город

Доброе времени суток, уважаемые форурчане! Может быть, кто знает, есть ли в законе такое как, отмена исполнительной надписи или её же отмена, если вот-вот только на этой неделе призвали. Вручили повестку на на работе на явку в военкомат а военкомат на курс молодого бойца. Так сказать, на обучение от военкомата в другой город
На скільки старе?

А причим напис до призову?
В нас багато військових зараз на передовій які мають написи і це ніяким чином не впливає.
Виконавче провадження і все що його стосується косвєнно чипляє військова служба і воєнний стан.
А от на напис взагалі ніяк. Все те саме що і у цивільних.

А причим напис до призову?
В нас багато військових зараз на передовій які мають написи і це ніяким чином не впливає.
Виконавче провадження і все що його стосується косвєнно чипляє військова служба і воєнний стан.
А от на напис взагалі ніяк. Все те саме що і у цивільних.
Понял, спасибо большое

Ну вам би його зносити починати через юриста...Напису вже 2 роки,а якщо я не помиляюся,то є 3 роки на знесення.В мене зараз в процесі зносу,то відкрито у вересні 21 року.Прийшов час .....Правда виконавець образилася,що винагороди не буде,ні нічого.Переобразиться....

.Правда виконавець образилася,що винагороди не буде,ні нічого.Переобразиться....
А як знаете, що образився?) у мене просто в процесi, цiкава iх реакцiя. час також минув,а я далеко

А як знаете, що образився?) у мене просто в процесi, цiкава iх реакцiя. час також минув,а я далеко
Як було прийнято ухвалу про забезпечення позову,я позвонила до помічника і запитала,в якій формі їм подати заяву,укр чи підписати КЕП.Після пояснення,не встигнувши покласти трубку чую говоре понагрібаються ,...???Ну то таке.Але ж вона і не прислала заяву про участь в суді по зносу напису.Ні виконавець,ні ФК АЙКОНС,ні нотаріус.Тому засідання перенесли на 2 місяці,на 22 серпня...Одне радує,що забезпечення є...

Але ж вона і не прислала заяву про участь в суді по зносу напису.Ні виконавець,ні ФК АЙКОНС,ні нотаріус.
І не з"являться. Навіщо, позоритись?
Всі троє знають що та вся їхня хрінь ломаного гроша не коштує і взагалі повна авантюра розрахована на незнання пересічного
"боржника" своїх прав і можливостей. Тобто розраховують на переляканих, що побіжать платити їм за хз шо.

Назад
Угорі