Старфін та наслідки непогашення боргу

Просто страшно как-то. Они мне с разных номеров строчат по 20-30 смс 🥺🥺🥺 угрожают. Оскорбляют. Давят. Это капец какой прессинг. Я закрыла Вайбер,чаты удалила. Поставила антиспам. И собираю деньги на них чтоб погасить как что-то предложат. Если предложат вообще.
вони пропонують. наприклад, тіло, але відразу за двадцять хвилин.

Обычно на почту и в смс присылают, но предложение должна быть сумма на которую они готовы пойти либо написано за тело или тело + % маленький

либо бывают пишут менеджера в месенджеры, что готовы за тело или договориться

если брать Старфин, то это менеджера пишут, либо в смс вам пришлют и всё

Вам советую вообще не заходить в кабинет, выйти со всех и всё, когда вы посещаете кабинеты, они это видят и начинают вам наяривать и пытаться давить на вас
Старфин и санкредит завжди вiдвiдують на пару вiд одного смс ,через хвилину вi д iншого,дуже надокучливi,пропозицii iпогрози все вперемiшку,Але через 2мiсяцi здались обое пропонують за тiло!

Закрила сьогодні санкредит за 1300(тіло 1000) прострочка 32 дні була.Заплатила 1300, через кілька хв прийшло смс про погашення кредиту.Довідка про закриття є в особистому кабінеті.
-1 ура!

У вас было меньше месяца просрочки и продали кредит?
да, вони спочатку казали, що відступили, потім, що продали, тепер знову, що відступили. я так і не зрозуміла, що відбулось.
Закрила сьогодні санкредит за 1300(тіло 1000) прострочка 32 дні була.Заплатила 1300, через кілька хв прийшло смс про погашення кредиту.Довідка про закриття є в особистому кабінеті.
-1 ура!
ну я тіло до 2700 зменшила, а вони просять початкове + 1000 майже зверху. чекаю ще. але постійні крики від операторів.

Вони мені на 16 день прострочки за тіло пропонують. Тіло 9 тис.
Я з ними взагалі ніяк не комунікував.

да, вони спочатку казали, що відступили, потім, що продали, тепер знову, що відступили. я так і не зрозуміла, що відбулось.

ну я тіло до 2700 зменшила, а вони просять початкове + 1000 майже зверху. чекаю ще. але постійні крики від операторів.
То не говоріть з ними, вони всі оруть,як ренені, наче їх особисті гроші

То не говоріть з ними, вони всі оруть,як ренені, наче їх особисті гроші
і такі "це ніякі не погрози, шо ви мені кажете, шо я вам поггрожую". ну ото аби поорати
Це Ви так думаєте. Часткові оплати то гроші на вітер
як і пролонгації, я так розумію

як і пролонгації, я так розумію
Саме так. Якщо платити то все або нічого
і такі "це ніякі не погрози, шо ви мені кажете, шо я вам поггрожую". ну ото аби поорати
Спілкування з тупими тільки нерви псує. Не варто цього робити взагалі

Я на початку зі всіма спілкувалась, думала типу домовлюсь,щоб до зарплати почекали чи ще щось всі ж люди...а потім зрозуміла, що так не буває, це їх зарплата, чим більше вони вибють тим більша зп.

Добрий день) Прострочена Стар фин 2 дні, прислали таке смс. Чи справді будуть обдзвонювати?

Вкладення

• Screenshot_2024-09-19-14-02-48-509_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-09-19-14-02-48-509_com.google.android.apps.messaging.webp
    77.8 Кб · Перегляди: 133
Добрий день) Прострочена Стар фин 2 дні, прислали таке смс. Чи справді будуть обдзвонювати?
Ні,не переживайте взагалі,мала прострочку більше місяця,такі повідомлення через кожні три дня,а нікому не дзвонили,вони адекватні,закрила їх за тіло

Ні,не переживайте взагалі,мала прострочку більше місяця,такі повідомлення через кожні три дня,а нікому не дзвонили,вони адекватні,закрила їх за тіло
Дуже дякую) Я то пояснила родичам і знайомим, що шахраї можуть дзвонити, але все ж)

Дуже дякую) Я то пояснила родичам і знайомим, що шахраї можуть дзвонити, nале все ж)
Нікому вони не будуть дзвонити то все лякалки через 2-3місяці закриєте за тіло пропозицій буде не один раз

Нікому вони не будуть дзвонити то все лякалки через 2-3місяці закриєте за тіло пропозицій буде не один раз
Точно, пропозиції часто, тому я планую трішки почати збирати, тіло у мене не велике, але зараз і того не маю) з ними аби не розмовляти, хоча старфіни адекватніше в спілкуванні ніж санкредіт

Вже третій день якесь скотиняко (МФО) намагається зняти кошти з картки, але вона заблокована навіки)
Цікаво, що буде далі)
А ще, сьогодні Алекс кредит написав смс, що мене передали на обдзвін якійсь колекторській компанії)
Що помітила, не дзвонять до 9.00 і після 19.00)

Назад
Угорі