Сьогодні закрив старфін за тіло 5 тисяч, просрочка 49 днів. Дзвонили особисто по декілька разів в день (по закону дозволено 2 рази), або ще при кожній авторизації на сайті бачуть активність і набирає співробітник. Щодо родичів, то одразу надав всі свої номера замість їхніх, але думаю що будуть дзвонити так само. Колекторів не підключали, продзвонювали особисто + спам в вайбері з десь 5-6 різних номерів, різного рівня співробітниками стар фінанс. Збирайте на тіло і чекайте слушної пропозиції. В переговори краще не впадати, швидко закінчувати розмови, не вестись на психологічний тиск та провокації, бути впевненими, а ще краще взагалі не брати слухалку. Знижки та списання вони відправляють по смс, то ж коли дойде до тіла, тоді беріть з них гарантійку і сплачуйте. Чим більше ви будете впадати з ними в розмови, пояснення тощо, тим довше чекатимете тої пропозиції за тіло. Я трубку брав дуже рідко, обривав всі ті заливання в корні, мовляв якщо не виконані зобов"язання, фіксуйте відмову, йдіть до суду тощо, я вам не заважаю. Контактних осіб краще попередити, аби поклали на них, та послали подалі, а якщо надокучання, то звернення в НБУ, і дзвінки швидко припиняться.