Kristina farm
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 10
- Бали
- 133
Kristina farm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какой-то тип что-то написал.смс,запугивают
Та це клоуни. Вони довго будуть клянчити тіло, місяці 2 точно.Добрый день
Кто сталкивался со Srarfin,чего ждать?
Сегодня получила пот такую смс,запугивают?
Ничего не ждать. Все что они могут написать вам такую смс. А потом дальше клянчить тело каждый день (в смс, viber, telegram)Добрый день
Дивна контора,за 3 дні пишуть що у вас платіж.Попредив що оплачу на один день пізніше, нарахували штраф 4440грн.Хоча зараз штрафи заборонено нараховувати але вони далі своє)Добрый день
Нічого не платіть. Через місяць будуть клянчити тіло. Можливо тіло +200 грнДивна контора,за 3 дні пишуть що у вас платіж.Попредив що оплачу на один день пізніше, нарахували штраф 4440грн.Хоча зараз штрафи заборонено нараховувати але вони далі своє)
Я так і думаю, написав що штраф не буду платитиНічого не платіть. Через місяць будуть клянчити тіло. Можливо тіло +200 грн
В мене тіло було не велике, тисячі 2 щось таке. То були кошти, я написав в вайбер, що хочу поторгуватисяЯ так і думаю, написав що штраф не буду платити
Я можу зверху заплатити типу більше але не 4 тис)В мене тіло було не велике, тисячі 2 щось таке. То були кошти, я написав в вайбер, що хочу поторгуватися
Вони сказали що вони не моя кишенькова компанія, що повинен заплатити 8500 грн негайно. Ну я посміявся, написав їм як будуть готові за тіло і пару гривень зверху закрити то щоб зверталися бо акція обмежена. Менеджер образився і зник. На наступний день написав що за 3800 грн прямо зараз можу закрити. Я сказав щоб набрав пізніше, бо зараз ще дорого. Короче до 18:00 була пропозиція 3400-3100. Зійшлися на 2800 грн наче б то. Я сказав шо то йому на канфети
Через тиждень дали знову кредит зі знижкою
Знову через 2 місяці закрив за тіло + 200 грнБільше не дають
![]()
у мене така сама історія, прийшла смс , писали купу разів на телеграм , але я в режимі сніжинки . коли будуть гроші то оплачу, а то там нарахували% більше ніж тілоЛякають чи дійсно заблокують, простроченя півтора місяця
У Вас скільки Прострочка? І коли отримували таку смс?у мене така сама історія, прийшла смс , писали купу разів на телеграм , але я в режимі сніжинки . коли будуть гроші то оплачу, а то там нарахували% більше ніж тіло
Десь 1,5 місяця можливо більше , сьогодні прийшлаУ Вас скільки Прострочка? І коли отримували таку смс?
Також сьогодні, сподіваюсь не продадуть, якщо порахувати то прострочення приблизно десь 40 днівДесь 1,5 місяця можливо більше , сьогодні прийшла
А у вас?
Стандартная рассылкаЛякають чи дійсно заблокують, простроченя півтора місяця
Пусть блокуют. Меня так Авира в чс внесла, и х*р с ними. Два раза брала, и отдала с просрочкой в неделю, или больше. Попала в их компанию в чс, с которого не реально выйти никак.Лякають чи дійсно заблокують, простроченя півтора місяця
та ці смс можна ігнорити і не паритись.ну всетаки інформацію про вас розкопалиДобрый день
Я сьогодні таку саму смс у вайбері отримала, то що вони зробили? На роботу дзвонили?Добрый день