Starfin Starfin чего ждать? Ужасное СМС

• Автор теми Автор теми Kristina farm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Kristina farm

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
10
Бали
133
Kristina farm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день
Кто сталкивался со Srarfin,чего ждать?
Сегодня получила пот такую смс,запугивают?

Вкладення

• Screenshot_2025-03-26-09-53-39-908_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-03-26-09-53-39-908_com.viber.voip.webp
    108.5 Кб · Перегляди: 533
Добрый день
Ничего не ждать. Все что они могут написать вам такую смс. А потом дальше клянчить тело каждый день (в смс, viber, telegram)

Добрый день
Дивна контора,за 3 дні пишуть що у вас платіж.Попредив що оплачу на один день пізніше, нарахували штраф 4440грн.Хоча зараз штрафи заборонено нараховувати але вони далі своє)

Дивна контора,за 3 дні пишуть що у вас платіж.Попредив що оплачу на один день пізніше, нарахували штраф 4440грн.Хоча зараз штрафи заборонено нараховувати але вони далі своє)
Нічого не платіть. Через місяць будуть клянчити тіло. Можливо тіло +200 грн

Я так і думаю, написав що штраф не буду платити
В мене тіло було не велике, тисячі 2 щось таке. То були кошти, я написав в вайбер, що хочу поторгуватися😆
Вони сказали що вони не моя кишенькова компанія, що повинен заплатити 8500 грн негайно. Ну я посміявся, написав їм як будуть готові за тіло і пару гривень зверху закрити то щоб зверталися бо акція обмежена. Менеджер образився і зник. На наступний день написав що за 3800 грн прямо зараз можу закрити. Я сказав щоб набрав пізніше, бо зараз ще дорого. Короче до 18:00 була пропозиція 3400-3100. Зійшлися на 2800 грн наче б то. Я сказав шо то йому на канфети😀

Через тиждень дали знову кредит зі знижкою🙃

Знову через 2 місяці закрив за тіло + 200 грн🙂 Більше не дають😔

В мене тіло було не велике, тисячі 2 щось таке. То були кошти, я написав в вайбер, що хочу поторгуватися😆
Вони сказали що вони не моя кишенькова компанія, що повинен заплатити 8500 грн негайно. Ну я посміявся, написав їм як будуть готові за тіло і пару гривень зверху закрити то щоб зверталися бо акція обмежена. Менеджер образився і зник. На наступний день написав що за 3800 грн прямо зараз можу закрити. Я сказав щоб набрав пізніше, бо зараз ще дорого. Короче до 18:00 була пропозиція 3400-3100. Зійшлися на 2800 грн наче б то. Я сказав шо то йому на канфети😀

Через тиждень дали знову кредит зі знижкою🙃

Знову через 2 місяці закрив за тіло + 200 грн🙂 Більше не дають😔
Я можу зверху заплатити типу більше але не 4 тис)

Лякають чи дійсно заблокують, простроченя півтора місяця

Вкладення

• IMG_20250403_120752.webp
    IMG_20250403_120752.webp
    18.4 Кб · Перегляди: 427
у мене така сама історія, прийшла смс , писали купу разів на телеграм , але я в режимі сніжинки . коли будуть гроші то оплачу, а то там нарахували% більше ніж тіло

у мене така сама історія, прийшла смс , писали купу разів на телеграм , але я в режимі сніжинки . коли будуть гроші то оплачу, а то там нарахували% більше ніж тіло
У Вас скільки Прострочка? І коли отримували таку смс?

Пусть блокуют. Меня так Авира в чс внесла, и х*р с ними. Два раза брала, и отдала с просрочкой в неделю, или больше. Попала в их компанию в чс, с которого не реально выйти никак.
И Слава Богу

Например, чтоб в той же Кредит Кассе заблокировать/закрыть кабинет надо писать от руки заяву в формате А4, кучу фоток с этой заявой, паспортом и индеф кодом.

Сегодня получила пот такое смс.
Кто знает кому они продают кредиты?)))

Вкладення

• Screenshot_2025-05-26-19-45-32-693_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2025-05-26-19-45-32-693_com.google.android.apps.messaging.webp
    80.9 Кб · Перегляди: 303
Kristina farm, смс вообще мне нужно читать. Продали сегодня, продадут через неделю, а потом через месяц. Они не несут никакой смысловой нагрузки

Назад
Угорі