Starfin ДОПОМОЖІТЬ 4-5 день просрочки Starfin

• Автор теми Автор теми ctonk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 1K

Вкладення

• IMG_0707.webp
    IMG_0707.webp
    93.3 Кб · Перегляди: 40
Що про таке скажете?
Та пусть звонят, кому хотят. Можете поставить переадресацию звонков на них самих, а можете номер СБУ указать, или "лучшего" друга🤣🤣🤣🤣
Это их очередная пугалка

Спам и различные методы от мфо как раз рассчитан на таких впечатлительных людей)) я вас понимаю, так же было от незнания. Вам еще много чего смешного будут слать (этот спам рассылается всем) и про арест, и про встречу, и про розыск- это способ надавить на вас. Не читайте, не реагируйте. Есть реакция от вас- начнут сильнее продавливать

Підскажіть якщо написали що завтра продаж і кабінет буде заблокований це лякалка чи вони справді продають і блокують?

Десь на 15-20 день запропонують за тіло одним платежем. Якщо не згодитесь - продадуть ЄАПБ

Десь на 15-20 день запропонують за тіло одним платежем. Якщо не згодитесь - продадуть ЄАПБ
Вони мені вже запропонували за тіло сплатити сьогодні або ж блокування і продаж

Але в мене не має коштів зараз

Вони мені вже запропонували за тіло сплатити сьогодні або ж блокування і продаж

Але в мене не має коштів зараз
Тоді збирайте гроші. І чекайте продажу до ЄАПБ. Але майте на увазі, що ЄАПБ будуть пропонувати 2х тіла закриття (як в омєму випадку), тому майте на увазі

Тоді збирайте гроші. І чекайте продажу до ЄАПБ. Але майте на увазі, що ЄАПБ будуть пропонувати 2х тіла закриття (як в омєму випадку), тому майте на увазі
Вони обдзвонють рідних? Чисто щоб знати і до чого готуватись?

Вони обдзвонють рідних? Чисто щоб знати і до чого готуватись?
В моєму випадку здається рідні не двзонили.

Хіба дзвонили відморожені колектори мені і хамили брутально

та не продають так швидко, два місяці як мінімум є а то і більше, не читайте ті дебільні смски
То в вайбер написали. Хоча да, це смс.

Просто пишуть різне, хотілось б точніше знати. Але не можна знати точно як буде.

Останнє редагування:
Назад
Угорі