Срочно ищу одинокого мужчину с клавиатурой...

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 185
  • Перегляди Перегляди 7K
Ух ті. тут столько ответов... а я все кабачки катаю)))
Ну.. сразу всем отвечу.. отвертка есть.. в руках держать умею.. паяльник тоже.. только желательно с тонким жалом..блин от еще олово и канифоль надо найти..
А что с моей авой не так??
Та ту клаву проще об стену. чем отремонтировать.. ну и желательно мужсину с черной клавой))))
Ой, белой.. т.к в темноте черное я не вижу))

Заводи по одному :попкорн:
Ух ті. тут столько ответов... а я все кабачки катаю)))
Ну.. сразу всем отвечу.. отвертка есть.. в руках держать умею.. паяльник тоже.. только желательно с тонким жалом..блин от еще олово и канифоль надо найти..
А что с моей авой не так??
Та ту клаву проще об стену. чем отремонтировать.. ну и желательно мужсину с черной клавой))))
Ой, белой.. т.к в темноте черное я не вижу))
А чого зразу з тонким жалом????треба з нормальним а там як вийде

Надо чимось відволікти от того заняття,запропоную бадмінтон на роздягання
Це їх точно не зацікавить.. зуб даю..Та і я на тому бляжі річковому не була... тадададам... 24 роки))
На морі третій сезон не їдемо...

Це їх точно не зацікавить.. зуб даю..Та і я на тому бляжі річковому не була... тадададам... 24 роки))

Скажу по секрету я на морі був в 97 році, і норм,а у тебе ж там каховське море чого б ні.На рахунок того що не зацікавить я б поспорив...

Скажу по секрету я на морі був в 97 році, і норм,а у тебе ж там каховське море чого б ні.На рахунок того що не зацікавить я б поспорив...
Каховське море..я тя умоляю.. не сміши мої труси..))
Давай поспорим)) Що б тебе зацікавило?

Ой нє.. бадмінтон граю прекрасно.. але не на роздягання..то ... до іншої катешоріі жінок
Vetal1980, щас Аннет побачить-тобі вуха накрутить))
Блін,питання стояло зацікавить а не про категорію жінок,ти змагання з пляжного волейболу серед дівчат дивилася?

Назад
Угорі