Списание средств с карты!

• Автор теми Автор теми dmitry
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 125
  • Перегляди Перегляди 17K
  • Теґи Теґи
    мфо
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
С юсд виртуалки не снимут, как и с любой другой карты, номер которой у них не засвечен.
Динамический свв не спасет если карта уже засвечена. Свв нужен только в первый раз

То есть перевыпуск гривневой тоже может решить проблему ?

Вчера приват прислал по возврату вот это:

"Прийнято рішення
На жаль, факт збою за Вашою заявкою не підтверджено. Якщо Ви з якоїсь причини не згодні з рішенням, просимо звернутися на лінію 3700 або в чат SiteHeart."

Супер, а до этого обещали что "вернут без проблем" все деньги, спасибо этому прекрасному банку.

Вчера приват прислал по возврату вот это:

"Прийнято рішення
На жаль, факт збою за Вашою заявкою не підтверджено. Якщо Ви з якоїсь причини не згодні з рішенням, просимо звернутися на лінію 3700 або в чат SiteHeart."

Супер, а до этого обещали что "вернут без проблем" все деньги, спасибо этому прекрасному банку.
Думаю треба в банк йти,і там вже вирішувати це питання,мені толком теж нічого не пояснили в онлайн чаті

Думаю треба в банк йти,і там вже вирішувати це питання,мені толком теж нічого не пояснили в онлайн чаті
Не знаю почему, но я уверен что даже в банке ничего не докажешь, хоть и попробовать стоит, скажут мол "транзакция была успешной", никаких сбоев не было.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі