Щоденник Сповідь рекордсмена... або "як втратити своє життя"...

• Автор теми Автор теми ИринаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 4K
Та більшість часу я так і думаю. Це ж всього лише гроші, головне що сім'я жива-здорова. А іноді така тривога на душі, що аж не знаю куди себе подіти...
Я щось роблю в такі моменти, їду рибалити, рубати дрова чи просто якісь фізичні навантаження.

Ще почитати щось цікаве також норм.

Та більшість часу я так і думаю. Це ж всього лише гроші, головне що сім'я жива-здорова. А іноді така тривога на душі, що аж не знаю куди себе подіти...
Как я понял, Вы живете заграницей, но при этом так переживаете из-за своих долгов. Пока Вы там, Вам это особо мешать не должно. Да и там еще долго будете, судя по всему.

Отдавали бы какую-то мелкую часть с зп, если на душе не особо спокойно, да и всё. Столько лет жить и париться из-за этих долгов. Это капец.

Как я понял, Вы живете заграницей, но при этом так переживаете из-за своих долгов. Пока Вы там, Вам это особо мешать не должно. Да и там еще долго будете, судя по всему.
Вже не за кордоном. Повернулися звідти, бо завагітніла. Зараз не працюю, дитині рік і пам'ять місяців.

Я щось роблю в такі моменти, їду рибалити, рубати дрова чи просто якісь фізичні навантаження.

Я так щасливо прожила 2025-й. Ростила дитя, займалася домашніми справами, трохи здому підробляла, все було спокійно. А тут наступив 2026 і знову ці суди, і от знову я на форумі, знову плачуся вам всім...)

Батько є, живемо разом. Підтримує мене, заспокоює. Але ж мені перед ним так стидно, що кошти, які він заробляє йдуть не на дітей, а на мої борги і суди
Так не платіть нічого. Заплатите потім, як підете працювати.

Так не платіть нічого. Заплатите потім, як підете працювати.
Так мабуть не можна, щоб майно не вилучили. В мене будинок є і земельний пай, який де-факто проданий, а де-юре на мені числиться

Так мабуть не можна, щоб майно не вилучили. В мене будинок є і земельний пай, який де-факто проданий, а де-юре на мені числиться
Єдине житло не заберуть, ну а за пай потрібно консультуватися.

Єдине житло не заберуть, ну а за пай потрібно консультувати
От я за пай найбільше і хвилююся. Та й сплачую я не великі суми, в принципі не накладно. Але ж додасться ще три виконавчі, і ще не відомо скільки судів попереду. Якщо за життя не встигну все погасити, шкода мені моїх дітей, яким такий спадок перейде...

От я за пай найбільше і хвилююся. Та й сплачую я не великі суми, в принципі не накладно. Але ж додасться ще три виконавчі, і ще не відомо скільки судів попереду. Якщо за життя не встигну все погасити, шкода мені моїх дітей, яким такий спадок перейде...
Все закриєте. Через 5 років курс буде 1000:)

Діти не відповідають за борги своїх батьків. Чим ви забиваєте собі. голову.

Я читаю детективи. Нормально

Назад
Угорі