Щоденник Як зруйнувала своє життя за 150₴

• Автор теми Автор теми TanyaMar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Немає слідів побиття, немає діла, на словах діти можуть казати все що завгодно, а по факту Вас розвели на гроші. З приводу МФО забийте на них, я сиджу вже 3 роки в кредитах, а пів форума і по 5 і більше, і нічого, живу далі. Включайте мороз і не спілкуйтесь з ними. Чим частіше ви будете з ними спілкуватись, тим частіше вони будуть Вам дзвонити і вимагати, звичайний психологічний тиск. З часом запропонують закрити за тіло кредиту, це може пройти від 3міс. до 1 року на таку пропозицію. Якщо продадуть колекторам і ті подадуть в суд, з адвокатам захиститесь. Біт кепітал люди закривали, але ті все одно продовжували дзвонити, за них забудьте.

а звідки вони завантажили вашу книгу? чий додаток у вас був? чи є?
Хто розуміється вантажить все відразу. Я знаю історію, коли чоловік на відстані через емейл взломав телефон своєї жінки, і завантажив собі всі контакти. Ще й контакти її подруг.
Тобто малого того що отримав всю телефону книгу своєї дами, ще й заліз тихо в телефону книгу її подруг, родичів, і ніхто це не знав, поки він сам не зізнався

Хто розуміється вантажить все відразу. Я знаю історію, коли чоловік на відстані через емейл взломав телефон своєї жінки, і завантажив собі всі контакти. Ще й контакти її подруг.
Кошмар, як страшно жити.

Тобто малого того що отримав всю телефону книгу своєї дами, ще й заліз тихо в телефону книгу її подруг, родичів, і ніхто це не знав, поки він сам не зізнався
Скорее всего взломал эмейл гугловский и достал оттуда контакты. То есть залез не в телефон) у мен на эмейле тоже были все нормера. Гугл любит их сохранять но я от греха все поудаляла))

Скорее всего взломал эмейл гугловский и достал оттуда контакты. То есть залез не в телефон) у мен на эмейле тоже были все нормера. Гугл любит их сохранять но я от греха все поудаляла))
Я тоже так думаю. Кстати, он хакер типо. И он говорил, что кнопочный телефон прослушивать невозможно даже с хакерской программой за 200 долларов в месяц. А вот смартфоны вообще для них ключ ко всей инфе, особенно гугл. А замечаю, в новых телефонах вообще все, даже смс подаязываюстя под гугл

Я тоже так думаю. Кстати, он хакер типо. И он говорил, что кнопочный телефон прослушивать невозможно даже с хакерской программой за 200 долларов в месяц. А вот смартфоны вообще для них ключ ко всей инфе, особенно гугл. А замечаю, в новых телефонах вообще все, даже смс подаязываюстя под гугл
Тут согласна на все 💯
Что гугл вообще не защищенный. По этому я больше за айфон хотя их тоже слушают но уде спецслужбы)) мы явно не попадаем под это))

Назад
Угорі