Сповідь мошенниці

• Автор теми Автор теми Руде Дівча;)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 133
  • Перегляди Перегляди 7K
Вот интересно есть еще такой прид*рок как я
Я сслоун пролонгациями выплатила 47 тыс
При теле 8000
Е кеш 37 при теле 10

Да, вот так и оказываешься в ловушке
Есть, приятно познакомиться. Быстро займ пролонгирую 1,5 года, то беру, то отдаю, динеро1,8 то же самое
Підтримую вас!Я так само влізла спочатку по потребі,а потім перекредитування,дойшло до межі певно перед карантином,сиділа на роботі і читаю мфо перестає кредитувати,шок,що робити?Взяла на роботі ще аванс,добре що шефи ніби нормальні,добрала всеж таки ще одне мфо закрила випадково бистрозайм.А на другий день дойшло,що я роблю????Згадала про форум,ще раз прочитала,і дійшла висновку,досить.правда,коли колишній перевів аліменти,одразу понеслась до банкомату,а це ще було до прострочки,і в цей раз кожна гривня була потрачена на дітей,а не на мфо!!!І я рада! Звичайно буде важко,але якось буде!!!Тримаємося!
Я сама 5 апреля получила зарплату и не отнесла МФО.... Для меня это прогрес. Я после дня 2 дергалась платить хотела. Сейчас попустило вроде

Останнє редагування:
Шкодую що запізно форум знайшов. МФО 21 на суму 76 тис. Пролонгації не робив жодної і робити точно не буду .
Телефон піднімаю рідко, нового нічого не говорять і слухати нехочуть. Просрочка по всім найменша це 45 днів. Коли все почалося стан передати неможливо , думаю багато мене зрозуміють, жити нехотілося додому з роботи нехотілося йти а дома дружина і двоє дітей.Ніхто не розуміє а я особо й нестараюся щось комусь пояснювати толку нема, всерівно кожен день скандал.зараз після форуму почуваюся набагато ліпше вже навіть посміхаюся. За що ВАМ дуже вдячний.
Що буде далі не знаю, страшно
Але страшніше стає від того що роботи і надалі немає а дітям це не поясниш а ті ****** зачекають якщо дочекаються.
Всім гарного і продуктивного нового тижня і веселих наступаючих свят.
Будьте здорові

Шкодую що запізно форум знайшов. МФО 21 на суму 76 тис. Пролонгації не робив жодної і робити точно не буду .
Телефон піднімаю рідко, нового нічого не говорять і слухати нехочуть. Просрочка по всім найменша це 45 днів. Коли все почалося стан передати неможливо , думаю багато мене зрозуміють, жити нехотілося додому з роботи нехотілося йти а дома дружина і двоє дітей.Ніхто не розуміє а я особо й нестараюся щось комусь пояснювати толку нема, всерівно кожен день скандал.зараз після форуму почуваюся набагато ліпше вже навіть посміхаюся. За що ВАМ дуже вдячний.
Але страшніше стає від того що роботи і надалі немає а дітям це не поясниш а ті д*біли зачекають якщо дочекаються.
Будьте здорові
:bye:

Але страшніше стає від того що роботи і надалі немає а дітям це не поясниш а ті д*біли зачекають якщо дочекаються.
Будьте здорові
Вы молодец, я в свое время не смогла остановиться вовремя

У вас сколько МФО?И как давно прострочка?
Дофіга їх в мене.Штук 13.Всі і не згадаю.Сама більша просрочка по маніфою(9 днів),дальше іде Дінеро і Кредитплюс,по 6 днів,потім іде Кредиткаса 7 днів просрочка, сьогодні приєднався Кашинський 1 день просрочка..Це пока всьо.Ну далі буде.Скоро приєднаються ще інші шараги.Поначалу боялась їх.А потім як пішло всьо далі і далі просрочки все більше і більше,то вже якось прийняла це всьо,і ігнорю їх.Ні разу ще трубку не брала і не говорила з ними,наярюють мабуть,але я не дивлюся на них.Нафіг нада.І так є про що думати.

Ця історія не для жалості, а для того, аби попередити. Попередити тих людей, які вперше потрапили на форум у пошуках відповідей.
Все почалось роки 3 назад. Мінімальна зарплата, чоловік без роботи терміново потрібні кошти, а родичі як на зло позичити не можуть. І тут, диво! Кошти під 0% на карту-треба брати!. І понеслось. Брала один, перекривала інший, суми і відсотки росли як снігова куля і здавалось кінця краю немає тому. Так тривало майже 2 роки, а потім настав хорор! День і ніч перетворилися на квест з пошуку коштів. Кредити в банку, позички серед знайомих продаж речей. Я розуміла, що треба знайти вихід, він має десь бути, і тут добрий Гугл видав мені цей форум.... Я почитала, зареєструвалася і.....мабуть зараз всі подумають що перестала платити цим тв*рюкам, але ні! Я продовжила платити їм далі.. Чому? Я навіть зараз не можу відповісти на це питання. Мною керував якийсь тваринний жах. Я як і всі боялася що дізнаються рідні, що їх тероризуватимуть колектори, а цим лише заганяла себе у ще більшу яму..... Переламний момент настав 4місяці тому- я дивом вижила після пожежі. Вдома проводку замкнуло, а я спала після нічної зміни... Згоріло все, і майно, і кошти які я планувала знову ж таки віддати на пролонгації, але не дивлячись на це я ще деякий час змогла протягнути... А тут карантин! В мене як і у більшості постало питання чим платити. І знову майже через рік я повернулася на форум. Але цього разу мені вистачило розуму написати свою історію. І мене почули! Мене зрозуміли і не осудили! Це був як ковток свіжого повітря, і мотивація не боятися, а головне- припинити платити! Чи страшно мені? Так! Чи знаю я що робити далі? Поки не дуже, але чітко визначила що зараз головне.
Навіщо я це написала? Можливо саме зараз у цю хвилину на форумі шукає відповідей злякана невідомістю(як колись я) людина. Мені би хотілось, аби прочитавши цей пост вона не повторила моїх помилок і не продовжила кормити попрошайок.... Аби зрозуміла, що не зважаючи на те, що ми всі різні за віком і зростом, характером і статусом у суспільстві-ми схожі своїми історіями, ми єдині у своєму прагненні і завжди готові прийти на допомогу. Вибачте за сумбурність думок, але в мене це ніби крик душі! Дякую, що прочитали
Радію за Вас !! Ви на шляху до одужання)))
І дякую Вам за сповідь.!))
Ви умнічка)))

Вкладення

• images (19).webp
    images (19).webp
    6.1 Кб · Перегляди: 24
Будьте здорові
А як дружині розповідали?Як вона ?Зрозуміла?Бо моя й досі не зовсім пробачила...

Вы молодец, я в свое время не смогла остановиться вовремя
Я тоже не зразу зупинився. Багато набрав для хороших "дядів і тьотів" які обіцяли закрити всі борги і видалити з бази . А потім ще набрав щоб взяти кредит у приватних інвесторів платив страховки ВІП статуси і таке інше. Щоб вони тільки на ті гроші і жили

А як дружині розповідали?Як вона ?Зрозуміла?Бо моя й досі не зовсім пробачила...
Я тоже не все розповів збрехав якщо точніше. Сказав що тільки 2 кредита і то по пів суми. В моєму випадку краще так зараз, а то буде більше біди, я сирота а в дружини батьки дуже правильні. Слава Богу хоч окремо від них живемо

Я тоже не все розповів збрехав якщо точніше. Сказав що тільки 2 кредита і то по пів суми. В моєму випадку краще так зараз, а то буде більше біди, я сирота а в дружини батьки дуже правильні. Слава Богу хоч окремо від них живемо
Я вас розумію...Прорвемося

Есть, приятно познакомиться. Быстро займ пролонгирую 1,5 года, то беру, то отдаю, динеро1,8 то же самое

Я сама 5 апреля получила зарплату и не отнесла МФО.... Для меня это прогрес. Я после дня 2 дергалась платить хотела. Сейчас попустило вроде
А тепер з тим карантином невідомо коли буде та моя зарплата,і чи буде взагалі.Шефам то розказала,а як вони сприймуть дзвінки не ясно!

Підтримую вас!Я так само влізла спочатку по потребі,а потім перекредитування,дойшло до межі певно перед карантином,сиділа на роботі і читаю мфо перестає кредитувати,шок,що робити?Взяла на роботі ще аванс,добре що шефи ніби нормальні,добрала всеж таки ще одне мфо закрила випадково бистрозайм.А на другий день дойшло,що я роблю????Згадала про форум,ще раз прочитала,і дійшла висновку,досить.правда,коли колишній перевів аліменти,одразу понеслась до банкомату,а це ще було до прострочки,і в цей раз кожна гривня була потрачена на дітей,а не на мфо!!!І я рада! Звичайно буде важко,але якось буде!!!Тримаємося!
в Быстрозайм нужно скорее взять по новой,пока еще дают
Вот интересно есть еще такой прид*рок как я
Я сслоун пролонгациями выплатила 47 тыс
При теле 8000
Е кеш 37 при теле 10

Да, вот так и оказываешься в ловушке
Думаю таких больше нет

Ломки?
Будьте здорові
Эх Вася,Вася

Не ну а как без них то, альфа банк 23к, наличными, 6500 карта, пумб 19 карта, 2400наличка, 700 осталось товарный. Приват 10к карта. Но они меня не напрягают их плачу
Ну это не на долго,вот увидите

Назад
Угорі