Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4647
- Реакції
- 14518
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А ми і так робимо гарну антирекламу мфо! Нас тут зареєстровано багато, які мають гіркий досвід спілкування з мфо, кожен має родичів, друзів, знайомих, сусідів, які втягнуті з нами в цей неприємний процес! Повірте, кожен з цих друзів, родичів, сусідів, колег по роботі, переповідає історію своїм друзям,...колегам,...Вже мовчу про бабусь які є вашими сусідами і є в темі, вони, наче блискавки розносять інфу всім сусідам, родичам і так до бескінечності! Щось на зразок, циганської пошти! Що краще ще можна вигадати? Знаєте, як у нас смачно можуть поширювати новину: " А ти знаєш, що ось Іван взяв борг, а тепер в нього хочуть відібрати.....арештувати... посадити до в'язниці! Як страшилки дитячі про Бабая, розлазиться слава про мфо народом. Ось вам і реклама, безкоштовна. А ми повинні застерігати всіх своїх, щоб не брали позики у мфо, і не проходили той тернистих шлях, що ми. Повірте, слава йде про мфо! Ганебна! Мені шкода поштарку, яка стала в 100 разів їздити по своєму великому мікрорайону на старенькому велосипеді ірозвозити тонами "листи щастя", які нам шлють. Я з нею розмовляла. То вона жалілася, що дуже стало багато цієї макулатури. Майже через двір. Так що люди, реклама є! Навіть поштарка їх кляне!Добрый день друзья, форумчане. Много было часов проведено в чтении этого форума. Я, как и многие здесь, успел провалиться в эту долговую яму. В интернете полным полно ярких, зазывающих реклам о том или ином быстром и простом кредите. Так вот и пришла мне в голову идея сделать яркую и отталкивающую антирекламу этим мошенникам! Может у кого-нибудь из вас появится идея, как донести людям не пополнять наши с вами ряды. Может быть сможем помочь хоть кому-нибудь в этом сложном выборе: брать или не брать!