сос кредит як з ними боротися.

• Автор теми Автор теми Olga@1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K

Olga@1988

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Olga@1988 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня.Мене цікавить таке питання МФО Соскредит.Вони неадикватні люди.Поперше дзвінки неадикватні ні договір невідправляють .Одні погрози і дзвінки. А зараз смс про те що вони подають заяву в поліцію.Хто з ними стикався і як боровся.Чи реально від них заява в поліцію.Я всуд хочу іти а договір вони невідправляють.бред

Всім доброго дня.Мене цікавить таке питання МФО Соскредит.Вони неадикватні люди.Поперше дзвінки неадикватні ні договір невідправляють .Одні погрози і дзвінки. А зараз смс про те що вони подають заяву в поліцію.Хто з ними стикався і як боровся.Чи реально від них заява в поліцію.Я всуд хочу іти а договір вони невідправляють.бред
Реально в поліцію не реальна їх заява.А,в суд ,Ви за чим до них підете???

Може почитаєте форум тиждень-другий? А тоді вже вирішите, чи треба Вам зараз в суд.

Може почитаєте форум тиждень-другий? А тоді вже вирішите, чи треба Вам зараз в суд.
Я думаю на даний момент не треба....та і в майбутньому теж...воно того варте????ні.як отримаєте договір треба для поччатку віддати його хорошоу адвокату щоб перевірили його і сказали чи є смисл такого звернення.А потім вирішувати вже...
Згодна що вони пришиблині на всю голову....але на них не діють ні скарги ні листи ...нічого

А нет контактов адвоката?

Вам конечно решать, но мне получилось сделать выгодную реструктуризацию

Зараз після всього бреду хамства і неадиквата.Вони хочуть домовлятися.Реально це бред краще я в суд і там будем вирішувати.Вони думають що дюди якісь тварини чи раби.Спершу най будуть адикватні і хоть трішки розуму включать.Я піду докінця

В мене в сосках просрочка з лютого місяця, телефонував спочатку робот, потім затихли, потім десь в червні дали на прозвін фактору, фактор в липні здувся і всрався, недавно соски передали на прозвін укрколекту - те ж саме, що і з фактором. Не отримають нічого. Я їм вже три тіла переплатив - совість в мене спокійна. Для мене соски були самі тихі і самі котіки)

Я з ними домовилась оплатити тільки тіло кредиту

Назад
Угорі