Сос кредит формування позовної заяви 2026

• Автор теми Автор теми Abisunaito
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 462

Abisunaito

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Abisunaito не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні Сос кредит відправ такого листа Протермінування 14 днів чи потрібно перейматися чи ні , тіло 1900 нарахували 6000

----------

Шановний/на ####### Ви вкотре проігнорували кредитора та не виконали вимогу закриття заборгованості згідно договору про надання фінансового кредиту (далі - Договір) № 41053777 від 09.02.2026 року в сумі 6 046,74 грн. З огляду на це, компанією прийнято рішення розпочати підготовку Вашої справи до передачі в юридичний відділ для подальшого формування позовної заяви до суду відповідно до ч.1 ст.5 ЦПК України. До того ж ваша присутність при розгляді справи не є обов'язковою, оскільки це малозначний спір в розумінні ЦПКУ. В подальшому, після винесення судового рішення на нашу користь та невиконання рішення суду буде здійснюватися примусове стягнення заборгованості через виконавчу службу. Якщо не сплачувати кредит перед ТОВ «СОС Кредит», законі наслідки несплати заборгованості неодмінно будуть. ##### Ви готові розв’язувати питання заборгованості в позасудовому порядку?

Не звертайте увагу на цих клоунів. Будуть погрожувати судами, постійно присилати на меїл що вони подають до суду і тд. У мене протермінування більше місяця, хочу закрити за тіло.
З 2900 нарахували майже 12000 чисто за день протермінування😃
Писали мені з пропозицією розстрочки, я сказав що чекаю більш лояльних умов, на наступний день захотіли щоб я оплатив 6000 і борг закриють.
Через тижня прострочення написали мені що я не скористався пропозицією закрити тіло за кредит та із за цього будуть подавати до суду, хоча цієї пропозиції не було.
Читав від бувалих що через деякий час можна закрити в них за тіло але погрози у мене від них постійно, я вже їх ігнорую

Не звертайте увагу на цих клоунів. Будуть погрожувати судами, постійно присилати на меїл що вони подають до суду і тд. У мене протермінування більше місяця, хочу закрити за тіло.
З 2900 нарахували майже 12000 чисто за день протермінування😃
Писали мені з пропозицією розстрочки, я сказав що чекаю більш лояльних умов, на наступний день захотіли щоб я оплатив 6000 і борг закриють.
Через тижня прострочення написали мені що я не скористався пропозицією закрити тіло за кредит та із за цього будуть подавати до суду, хоча цієї пропозиції не було.
Читав від бувалих що через деякий час можна закрити в них за тіло але погрози у мене від них постійно, я вже їх ігнорую
Можна і за 50% тіла десь на 8-й місяць прострочення

У мене з 2900 тіла захотіли майже 12000. Вчора був 4 місяць протермінування, закрив по гарантійному листу за 1700

Вирішив самий подзвонити до них, підняв слухавку мужик з грубезним голосом, думав захоче пресувати, але гарно домовилися, гарантійний лист прислав, оплату здійснив, одразу вислав мені довідку про закриття. Як оточення турбують не знаю бо в мене ні до кого не дзвонили

І вони не продали? Бо мені погрожують що продадуть і доведеться всю суму платити 🤪
Я закрыла за тело, где-то в районе года просрочка. Тоже какую ерунду только не писали. Просили тело + 1000. Я написала, что либо тело, либо нафиг, менеджер тогда сразу написал, что вот прям сейчас оплатите? пишу да, те скинули гарантийку за минуту😂

Назад
Угорі